22. septembra dienas horoskops – visam savs laiks!

1

AUNS  Tev šodien priekšā ir liela diena – nāksies daudz runāt un skaidroties. Atceries, ka viss notiks pēc plāna, ja centīsies.

2

VĒRSIS Tev pašam šodien ir brīvi izvēlēties, kā turpināt savu dzīvi. Esi stiprs savos spriedumos, neļauj citiem tevi ietekmēt.

3

DVĪŅI Visi šodien vēlēsies tavu kompāniju. Atceries, ka nevajag atstāt draugus aiz strīpas, centies būt lokanāks.

4

VĒZIS Ja labi gribēsi, tad šodien varēsi panākt pilnīgi visu. Neuztraucies par nākotni, šobrīd ir jādomā par to, kas notiek tagad.

5

LAUVA Tava pašcieņa šodien nostāsies par sliktu tev. Vairāk domā par to, kā spēj ietekmēt citus cilvēkus. Nenostādi sevi neērtā situācijā.

6

JAUNAVA Viss šodien parādīsies patiesajā gaismā. Nevajag iespringt uz to, kas šodien ir paredzēts, ar mierīgu sirdi uztver pārmaiņas.

7

SVARI Jaunas garderobes ieviešana šodien būs tieši laikā. Tev būs lielas pārmaiņas, un tikai tu pierādīsi, vai vispār esi tam gatavs!

8

SKORPIONS Neprasi no citiem vairāk, nekā pats esi spējīgs dot. Šodien karma tev pievērš īpašu uzmanību, uzvedies kārtīgi!

9

STRĒLNIEKS Neviens tev nevēl ļaunu – atbrīvojies no šīm domām. Rīkojies pasīvāk, tas atrisinās iepriekšējā nedēļā radušās problēmas.

10

MEŽĀZIS Ir sācies jauns dzīves posms, piesargies, ka nenoej no kursa. Tevi atbalsta daudz cilvēku, tas tev arī palīdzēs kustēties uz priekšu.

11

ŪDENSVĪRS Izbaudi dzīves skaistumu. Nav ieteicams šodien domāt par darbu, šai dienai tev ir jānes tikai pozitīvas emocijas.

12

ZIVIS Varbūt ir vērts ieklausīties tajos, kuri zina labāk. Nedomā par notikušo tik daudz, tu zini, ka viss ar laiku sadzīst.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment