23. marta dienas horoskops – vajadzēs spēku!

AUNS

Šodien ieteicams ļoti sargāt sev svarīgās lietas – viegli būs ko pazaudēt. Ja būsi uzmanīgs, nekas neatgadīsies, bet nevērība liks par sevi samaksāt.

VĒRSIS

Liksies, ka vari censties, cik gribi, bet tik un tā nekas labāk nepaliek. No malas paskatoties, var redzēt, ka tu nemaz nedari visu, ko vari – ir nepieciešams nomainīt paņēmienu.

DVĪŅI

Lauzīsi galvu par diviem variantiem, starp kuriem nevarēsi izvēlēties. Ja ilgi domāsi, pazudīs abi, tādēļ šodien ir tā diena, kad beidzot ir jāpieņem gala rezultāts.

VĒZIS

Svarīgākais būs tas, kā iesāki šo dienu, jo tāds garastāvoklis arī saglabāsies. Ja būsi priecīgs, viss ies kā no rokas, ja nē, tad šī diena solās būt diezgan sarežģīta.

LAUVA

Nevajag par ātru sākt priecāties, jo tad vilšanās sajūta būs nepatīkamāka. Uzreiz ķeries klāt pie tā, ko esi apsolījis, citādāk vēlāk tev tam nebūs laika.

JAUNAVA

Domā par savu veselību – šodien ir nepieciešamas fiziskās aktivitātes. Domās aizklīdīsi kaut kur tālu prom, nesaprotot, kas ir realitāte un kas – iedomas.

Lasi vēl: Neiedvesmojoši citāti tiem, kuri nevar ciest iedvesmojošos citātus – #6 ir perfekti!

SVARI

Apdomā katru lēmumu, kas jāpieņem. Šķitīs, ka tas nav tik svarīgi, bet tuvākajā laikā nāksies rēķināties ar sekām. Visums tev šodien piespēlēs vairākas izdevības.

SKORPIONS

Lieliski varēsi redzēt, kuri ir īstie draugi – un šī atklāsme tevi pārsteigs. Varēsi ievirzīt sevi uz pareizā ceļa, kas dos jaunus impulsus atsākt došanos pretī saviem mērķiem.

STRĒLNIEKS

Atcerēsies ko sen aizmirstu – tas dos motivāciju mazliet pamainīt ikdienu, lai īstenotu savas vēlmes. Draugu padomos ir vērts ieklausīties pat tad, ja tie šķiet muļķīgi.

MEŽĀZIS

Pārāk ātri sāksi priecāties par to, kas nemaz nenotiks. Ar smagu darbu var panākt ļoooti daudz, tomēr tev šodien ir nepieciešama atpūta – labi noderēs meditācija.

ŪDENSVĪRS

Gribēsi sacensties ar visiem un visu – šāda nostāja dos labus rezultātus un arī pamatīgi uzlabos garastāvokli. Šodien nedrīksti aizmirst, kuri ir tavi ienaidnieki.

ZIVIS

Labu gribēdams, izdarīsi tā, kā nemaz negribēji. Nāksies pacīnīties par savu taisnību, bet tik un tā pēc kāda laiciņa situācija sāks noskaidroties. Nevajag tikai bēdāties!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment