24 gados viņa apprecējās ar 85 gadus vecu vīrieti: dzīves pagrieziens, kas lika sariesties asarām

Gadu starpība nebija šķērslis, kas varētu šķirt mīlniekus.

Jaunā sieviete saprata, ka Čārlza labs garastāvoklis un pozitīvā attieksme bija tas, kas viņu ļoti piesaistīja un ieinteresēja.

Viņa pilnībā apzinājās, ka Čārlzs ir daudz vecāks par viņu, tomēr viņa patiesais vecums ilgu laiku palika noslēpumā. Tikai pēc diviem mēnešiem no viņu iepazīšanās viņa uzzināja Čārlza reālo vecumu. Mirakla saprata, ka viņai pret Čārlzu ir dziļas jūtas, un teica: „Viņš kļuva man kā bērns, un viņš vienkārši nevarēja no manis aiziet.”

Jaunā līgava tāpat paskaidro, ka vīra vecums viņai neko nenozīmē. Mirakla pasvītro:

„Man nav nozīmes, vai viņam ir 100 vai 55 gadi; man viņš patīk tāpēc, ka viņš ir tieši tāds, kāds ir. Sākumā es domāju, ka viņam ir tikai 60 vai 70 gadi, jo viņš izskatās lieliski.” Tāpat meitene piebilst, ka viņas 85 gadīgais vīrs vienmēr ir mundrs un aktīvs.

Sākumā ne visi apkārtējie atbalstīja viņu attiecības.

Mirakla atklāja, ka viņas mamma Tamika, kurai ir 45 gadi, un vectēvs Džo, kuram ir 72 gadi, jau no paša sākuma atbalstīja viņu attiecības. Viņi novērojuši, ka Mirakla ir priecīga un laimīga, un šo laimi viņai sniedzis Čārlzs. Tomēr meitenes tēvs nebija sajūsmā par meitas attiecībām ar vīrieti, kuram pāri par 80 gadiem.

Par radu reakciju Mirakla teica: „Mans vectēvs teica, ka, ja es esmu laimīga un to vēlos, viņš arī būs laimīgs. Bet tētis pirmajā brīdī atbildēja: ‘Nē, dārgā, ne pavisam.’ Tomēr beigās viņš samierinājās ar situāciju, jo pretējā gadījumā viņš varētu zaudēt savu meitu.”

„Es tēvam teicu, ka man ir svarīgs viņa atbalsts un ka es vēlos, lai viņš ved mani pie altāra. Kad viņš pirmo reizi satika Čārlzu, viņš uzreiz viņu iemīlēja,” stāsta meitene. Beigu beigās 24 gadus vecajai Miraklai bija ideālas kāzas, kuras viņa apraksta kā „labāko dienu” savā mūžā.

Čārlzs un Mirakla ir gatavi uzsākt ģimenes dzīvi un veidot ģimeni kopā.

Mirakla atzīst, ka cilvēki internetā kritizē viņus par vecuma starpību, taču viņi ar Čārlzu tam nepievērš lielu uzmanību. Meitene arī dalās ar savu vēlmi veidot ģimeni un cer, ka viņiem būs bērni. Mirakla vēlas divus bērnus, bet Čārlzam pagaidām vēl nav bērnu.

 

„Es vēlos, lai Čārlzam būtu iespēja turpināt savu dzimtu un lai būtu vēl viena paaudze ar viņa uzvārdu. Mēs plānojam apmeklēt mākslīgās apaugļo*anas klīniku, lai apspriestu mūsu iespējas,” teica Mirakla.

„Mēs apzināmies, ka Čārlza vecums varētu radīt grūtības kļūt par vecākiem, bet mēs tam neļausim ietekmēt mūsu cerības. Varbūt būs iznākums, varbūt nebūs,” saka jaunā sieviete.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment