26. marta dienas horoskops – gatavojies pārmaiņām!

1

AUNS Ja šodien pieliksi pūles, tad izdosies padarīt to, ko nemaz nebūsi iecerējis. Atver acis plašāk un pamanīsi kādas netaisnības.

2

VĒRSIS Tavs pretrunīgais raksturs dzen Tevi kaut kur citur, kur Tev vajadzētu būt. Šodienai piešķir maigumu – tas palīdzēs.

3

DVĪŅIŠodien vairāk pievērsies savām interesēm- un centies pievērsties visām. Būs apstākļi, kuriem būs jāpielāgojas no jauna.

4

VĒZIS Šodien centies visu nedramatizēt – lietas ir daudz vienkāršākas, nekā sākumā tās šķiet. Neiesaisties darījumos.

Lasi vēl: Viņš mira traģiskā nāvē, kad sieva bija stāvoklī, bet viņa ar vīra seju izdarīja neticamo

5

LAUVA Ja vēlies šodien darīt kaut ko ar savu ārieni- labāk atliec to uz citu dienu. Neaizmirsti piesargāt savu veselību.

6

JAUNAVA Priekšā Tev ir diezgan augstas trepes, pa kurām varēsi kāpt augšā ar paceltu galvu. Neatkāpies pie pirmajām grūtībām.

7

SVARI Varbūt Tev vajadzētu mazliet pamainīt savus principus- tas Tev šodien palīdzēs paskatīties uz ikdienas lietām no citas puses.

8

SKORPIONS Tā vien gribēsies kā kādam iedzelt- garastāvoklis nebūs no tiem labākajiem. Bet centies pēc iespējas pievaldīt savu mēli.

9

STRĒLNIEKS Šodien daudz gribēsies prātot par visu un visiem. Domāsi vairāk par citiem, nevis par sevi. Tā arī šodien vajag.

10

MEŽĀZIS Šodien būsi nepārspējami izturīgs un nelokāms- pastāvēsi par sevi un savu viedokli. Savu godkārību gan piezemē.

11

ŪDENSVĪRS Nekas tā neiepriecinās kā labākā kompānija – draugi. Pavadi vakaru ar viņiem, dienu atvēli tikai savām vajadzībām.

12

ZIVIS Ja kaut kas noiet greizi, nevaino pie tā citus. Labāk ir pirmkārt atrast savu vainu notiekošajā. Nepievērs uzmanību sīkumiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment