26. novembra dienas horoskops – pārsteigumiem pilna diena!

AUNS

1

Šodienu vajadzētu pavadīt kopā ar ģimeni vai arī draudzīgā kompānijā. Svešinieki tevi nomāks, tādēļ turies pie jau sen zināmā.

VĒRSIS

2

Tu nevēlēsies šodien cīnīties par taisnību, tāpēc samierināsies ar to, kā ir. Būsi šokēts par to, ko šodien uzzināsi, bet palīdzēt tu tur neko nevarēsi.

DVĪŅI

3

Būs jātiek galā ar problēmām ģimenē. Neviens cits tev nepateiks priekšā, kā rīkoties, tādēļ būs jārīkojas pēc saviem ieskatiem.

VĒZIS

4

Draugs nav tas, kurš vienmēr ir blakus – draugs ir tas, kurš vienmēr atbalsta un palīdz. Tev es ieteiktu izvērtēt visus “draugus”.

LAUVA

5

Nerūc uz katru pretimnācēju un tiem, kuri ne tā uz tevi paskatās. Un no galvas izmet tās domas par kaut ko jaunu – nevajag tagad!

JAUNAVA

6

Tev vajag iegādāties kaut ko jaunu – tas uzlabos garastāvokli. Varbūt arī pamēģini šodien kaut ko sportisku padarīt mājās.

SVARI

7

Naudas lietas tev šobrīd ir sāpīgs jautājums – netērējies lieki un neaizdod naudu – visticamāk, ka atpakaļ nemaz nedabūsi.

Lasi vēl: Ko par tavu veselību liecina mēnesis, kurā esi dzimis

SKORPIONS

8

Visi, kas tev uzsmaida, nevēl tev labu, tā kā neļauj sevi apmānīt. Tomēr nesāc arī domāt, ka visi ir tavi ienaidnieki.

STRĒLNIEKS

9

Vairāk šodien laika pavadi ar savu ģimeni, tur iegūsi daudz jaunas un noderīgas informācijas, kā arī sirdsmieru.

MEŽĀZIS

10

Laba nevajag daudz, kas par daudz, tas par skādi. Šodien to atceries un mēģini nolaist zemāk visas savas mirkļa iegribas.

ŪDENSVĪRS

11

Ies kā pa karu tev šodien – nevarēsi atrast kopīgu valodu īsti ne ar vienu. Varbūt nāksies arī kaut kā piekāpties citiem.

ZIVIS

12

Šodien tavs galvenais trumpis būs smaids – smaidi, cik vari un kam vien vari. Varbūt gaidāma jauna iepazīšanās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment