28.februāra dienas horoskops – darbos līdz ausīm!

1

AUNS Šodien centies paļauties tikai uz sevi, jo citu cilvēku enerģija varētu tevi ietekmēt pat ļoti negatīvi. Izvairies no asām vārdu sadursmēm!

2

VĒRSIS Tā kā esi atlicis savus pienākumus uz vēlāku laiku, šodien nāksies pacīnīties par to, lai iestājas miers. Nebojā savu dzīvi!

3

DVĪŅI Šoreiz vieglāk nebūs padoties, bet gan pacīnīties. Sliktas domas aizņems visu prātu, bet tikt vaļā nekādi nevarēsi. Nekas-ir arī rītdiena!

4

VĒZIS Šodien izpaudies ar savu radošumu. Nekas tev šodien lielāku prieku nenesīs. No šodienas parasts hobijs var pārvērsties peļņas avotā.

5

LAUVA Šodien mierīgā diena, kad vienkārši jāatpūšas un jāklausās nomierinoša mūzika. Pārāk daudz esi strādājis, tagad atpūtu!

6

JAUNAVA Šodien uzausīs kādas spēcīgas jūtas. Bet tas nebūs nekas jauns, tikai kaut kur dziļi noglabāts. Sagādās grūtības to visu izpaust.

7

SVARI Pārveido savu vidi – pārbīdi mēbeles, nopērc jaunu gleznu – vienalga. Ievies savā dzīvē jaunas enerģijas, jo ir kaut kas sajucies.

8

SKORPIONS Tev šodien būs lielisks enerģiskais un fiziskais spēks, tādēļ gribēsies paveikt ko ļoti spēcīgu. Un kāpēc gan ne?

9

STRĒLNIEKS Centies šodien būt aizņemts. Ja pēdējā laikā juties noguris, šodien tam tiks pielikts punkts. Pagatavo sev kaut ko jaunu – paliekošu.

10

MEŽĀZIS Šodien parādīsies tava aktīvā puse. Lai arī fokusēsies uz darbu ar smadzenēm, tomēr tajā pašā laikā būsi bezgala aktīvs. Veiksmi!

11

ŪDENSVĪRS Šodien piedzīvosi asas garastāvokļa maiņas. Tikai neļauj tam visam ievilkties. Tavs emocionālais stāvoklis ietekmēs arī ķermeni.

12

ZIVIS Šodien būsi ļoti aizņemts, bet tas ir tieši laikā. Būšana aktīvam un visu darbu padarīšana tev šodien nesīs saldus augļus!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment