28. janvāra dienas horoskops – viss notiks pats no sevis!

AUNS

Tavas cerības beidzot piepildīsies, tikai nāksies sākt domāt, vai tas, ko esi tā visa labā ziedojis, ir bijis to vērts?

VĒRSIS

Šodien iesāpēsies kāda nelietīga nodevība. Būs iespēja saprast, kuri cilvēki tavā dzīvē ir jāatstāj, un kuriem labāk būtu teikt “atā!”

DVĪŅI

Nevajag pārsteigties ar lēmuma pieņemšanu, pats labi zini, ka domas ātri mainās. Nāksies sevi saņemt rokās, lai beidzot kaut ko izlemtu.

VĒZIS

Satraukums būs pilnīgi dabīgs, bet tas nebūs uz ilgu. Šodien būs kāda tikšanās ar cilvēku no pagātnes, kas mazliet liks padomāt par tavām dzīves izvēlēm.

LAUVA

Netracini cilvēku, ja viņš jau tā ir nokaitināts. Gribēsies uzņemties risku un būs “sliktajam puikam”, bet ieteicams ir ar šo mazliet piebremzēt.

JAUNAVA

Būs viegli pārprast citu sacīto, bet nav ieteicams neko šodien uztvert personiski. Būs jāsamierinās ar mazumiņu, taču arī to jāmāk novērtēt.

SVARI

Citiem liksies ļoti kaitinošs, un tava klātbūtne būs nomācoša. Ir jāpaskatās uz sevi no malas un jārīkojas tā, kā liek prāts, nevis sirds.

Lasi vēl: 10 lieliski veidi, kā cilvēki reaģēja, uzzinot, ka otrā pusīte viņus krāpj: #7 – izcili!

SKORPIONS

Gribēsies celt scēnas un bļaustīties, tomēr tas pamatīgi ietekmēs garastāvokli. Centies saglabāt mieru. Vakarā gaidāmas patīkamas ziņas.

STRĒLNIEKS

Nespēsi samierināties ar atraidījumu. Gribēsies visur būt pirmajam un labākajam – to būs iespējams panākt, ja atteiksies no dažiem vilinājumiem.

MEŽĀZIS

Tava intuīcija tev saka priekšā, kas būtu pareizais solis – iemācies tajā ieklausīties un rīkoties pat tad, ja tas šķiet riskanti. Tas būs to vērts.

ŪDENSVĪRS

Pārāk daudz satrauksies par nenozīmīgiem sīkumiem. Blakus būs daži draugi, kuri atbalstīs, bet sirds kāro ko citu, vai ne?

ZIVIS

Nelabvēlīga attieksme novedīs pie nelabvēlīgas pretreakcijas. Liksies, ka visiem jābūt taviem kalpiem, bet tā nebūt nav. Mazliet jānokāpj no saviem mākoņiem.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment