28. marta dienas horoskops – koncentrējies tikai uz svarīgāko!

1

AUNS Šodien ir ideāla diena tam, lai pievērstos nopietnām lietām – loģiskā domāšana būs Tavs stiprākais punkts. Spēsi lasīt citu domas!

2

VĒRSIS Tev būs ļoti radoša iztēle- tādēļ sargies no tā, kas ir patiesība un kas nav. Vadies pēc savas intuīcijas, jo tā šodien nemelos.

3

DVĪŅI Intuitīva un racionāla pieeja lietām – pat varēsi saskatīt notikumu abas puses. Būs jāizvēlas starp 2 vienlīdzīgām alternatīvām.

4

VĒZIS Laba diena tam, lai panāktu iekavēto. Koncentrēšanās būs visa pamatā. Romantiku gan liec pie malas- tas šodien nepadosies.

5

LAUVA Liksies, ka īsti nespēj iesaistīties šodienas notikumos. Tevi būs diezgan viegli apmānīt, tāpēc striktāk pievērsies tam,ko Tev saka!

6

JAUNAVA Būsi atkarīgs no citu šodienas vēlmēm. Pat negribēsies būt neatkarīgam, tādēļ izbaudīsi šo dienu pilnībā- ņem visu, ko vari!

7

SVARI Šodien būs pārlieku agresīvs noskaņojums. Skumjām un nezināšanai neļauj likt Tev atgriezties tur, no kā veiksmīgi esi ticis vaļā.

8

SKORPIONS Viss šodien notiks bez īpašas piepūles. Neparasti, bet spēsi viegli runāt par to, kā jūties. Izvēlies pareizo cilvēku, kam uzticēt noslēpumu!

9

STRĒLNIEKS Būs iespēja izšķirties par sāpīgiem lēmumiem- vismaz šodien zināsi, kas Tev ir svarīgāks. Neprotestē pret šodienas notikumiem!

10

MEŽĀZIS Šodien iespējami labi jaunumi darba sfērā. Ja neesi nekur pieteicies, šodien ir tā diena, lai to darītu. Centies būt kopā ar pareizajiem cilvēkiem!

11

ŪDENSVĪRS Tas finansiālais stāvoklis pozitīvi uzlabosies. Koncentrējies uz to, kas ir jādara, izklaidēm ļauj vaļu tikai tad, kad esi brīvs!

12

ZIVIS Tavi mākslinieciskie talanti šodien aizvedīs Tevi uz pareizā ceļa. Neļauj vaļu emocijām, jo šodien neviens nebūs gatavs atbalstīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment