28. septembra dienas horoskops – pavadi laiku ar savējiem!

1

AUNS Šodien centies neizniekot naudu nevajadzīgās lietās. Būs nesaskaņas un dusmas, bet tu ar tām lieliski tiksi galā.

2

VĒRSIS Tev noteikti ir vajadzīgas sportiskas aktivitātes. Lai arī laika būs maz, iesaku kaut ko sabīdīt tā, lai izdodas.

3

DVĪŅI Ļauj sev atkāpties no ierastā dzīves ritma. Atļaujies vairāk nekā parasti. Tā teikt, palaid sevi brīvībā un esi tas, kas esi!

4

VĒZIS Jāizvairās no stresa. Būsi apsēsts ar sevi, tomēr centies atcerēties par citiem. Būsi labs sarunu biedrs, izmanto to!

5

LAUVA Laba diena radošajām izpausmēm. Kaut kā spēsi sajust sevi. Tas arī padarīs šo dienu par vienu no labākajām mūžā.

6

JAUNAVA Sevi vairāk vajadzēs kontrolēt, citādāk iziesi no rāmjiem. Ja tavs psiholoģiskais stāvoklis ir kārtībā, nav par ko uztraukties.

7

SVARI Ņem pauzes darbā un ļauj pats sev sapņot. Tevi traucēs negaidīti zvani. Uzturi sevi labā formā, rūpējies par veselību.

8

SKORPIONS Varbūt ir laiks tikties ar sen neredzētiem draugiem. Attiecību atjaunošana šodien noritēs labi. Pievērs šodienai uzmanību.

9

STRĒLNIEKS Zvaigznes tev sola lielu optimismu un pašapziņu. Laba diena jebkāda veida sākumiem. Būsi pārsteigts par progresu.

10

MEŽĀZIS Sapratīsi, ka tava intuīcija ir bijusi pareiza. Sagaidīsi daudz vairāk nekā būsi vispār gribējis. Pozitīva diena ar labām emocijām.

11

ŪDENSVĪRS Stājies malā, ja jūti, ka tuvojas kāds strīds. Kontrolē savas dusmas, centies salabot visu, ko esi salaidis dēlī.

12

ZIVIS Nevajag šodien domāt un darīt neko sarežģītu. Atpūties no pienākumiem, velti sev šo laiku. Neviens nekur nepazudīs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment