29. augusta dienas horoskops – viss būs labāk, nekā domāji!

1

AUNS Tu pats sev iepatiksies labāk, ja neskatīsies uz to, ko par tevi domā citi. Labi veiksies biznesa lietās, laba saskarsme ar tava vecuma cilvēkiem.

2

VĒRSIS Negaidīti pagriezieni un mazas grūtības. Tās tevi pamatīgi nokaitinās, tomēr būs jāiemācās savaldīt savas dusmas.

3

DVĪŅI Šodien nedari lietas, kas vēlāk var sēdēt uz sirdsapziņas. Viegli sapratīsies ar citiem, ir vērts smelties zināšanas no vecākiem cilvēkiem.

4

VĒZIS Veidosies konflitējošas situācijas, lai arī ko tu darītu, būs jāpieliek lielas pūles. Ja iemācīsies sevi novērtēt, sapratīsi, kas īstenībā ir tavos spēkos.

5

LAUVA Perfekts laiks enerģiskām aktivitātēm. Būs jāuzņemas sarežģītas lietas, tomēr nedrīksti atteikties no situācijām, kurās tev piedāvā parādīt tavus talantus.

6

JAUNAVA Viss šodien būs balansā, bet tas nozīmē, ka negatīvās lietas būs tikpat daudz, cik pozitīvās. Tavs garastāvoklis atspoguļosies uz visu, kas šodien notiks.

7

SVARI Konflikti ar citiem un pašam ar sevi. Izvairies no pārāk uzstājīgas sava viedokļa paušanas, jo cilvēkiem to dzirdēt īpaši negribēsies.

8

SKORPIONS Ja esi izvēlējies kaut ko mainīt savā ikdienā, tad mazliet būs jāpakrīt un tad jāceļas, lai tas notiktu. Netērē naudu lieliem pirkumiem!

9

STRĒLNIEKS Šodien nāksies nožēlot kādu senu kļūdu, par ko jau biji aizmirsis. Nevajag pieņemt steidzīgus un neapdomātus lēmumus.

10

MEŽĀZIS Nevajag balstīties uz citu atbalstu – pašam būs jānostājas uz abām kājām. Tā kā dzīve tagad prasa lielāku atbildību, tad tev tāda arī jānes, kad neviens neskatās.

11

ŪDENSVĪRS Šodien nāksies vilties sev tuvos cilvēkos. Kaut kas, kam vienmēr esi ticējis, šodien izrādīsies pilnīgas muļķības, nāksies mainīt dzīves uztveri.

12

ZIVIS Par saviem panākumiem ir jādomā biežāk. Pārāk liela ieslīgšana melanholijā šodien nenāks par labu. Ja kaut kas šķiet nesaprotams, vaina varbūt jāmeklē ir sevī?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment