29. jūlija dienas horoskops – neslēpies!

1

AUNS Nepārcenties tajās lietās, kurām nemaz nav tik lielas nozīmes. Par daudz gribēsies šodien runāt, iespējams, ka izpļāpāsi kaut ko cilvēkiem, kuri to nedrīkst zināt.

2

VĒRSIS Tev šodien ir jādara viss, lai iepriecinātu citus – būs sajūta, ka tev visu laiku kaut kas ir jāpierāda, tomēr tas taču nāk tikai par labu tev, vai ne tā?

3

DVĪŅI Nenoskaidroti jautājumi visu laiku jauksies pa galvu. Labāk ir izrunāt visu līdz galam un kārtīgi, lai turpmāk vairs nerastos nekādas domstarpības.

4

VĒZIS Patīkami pārsteigumi un notikumi. Nepavadi laiku kopā ar tiem, kuri tevi ierobežo! Beidzot sajutīsies tā, it kā kāds tevi beidzot patiešām novērtētu.

5

LAUVA Iepazīšanās ar jauniem cilvēkiem, kas visu var pagriezt daudz citādāk, nekā iepriekš esi izplānojis. Nepievērs uzmanību tiem, kuri tevi aprunā.

6

JAUNAVA Rūpīgi apsver vēlreiz savus mērķus. Ja arī gribi upurēties kāda labā, tev ir jāpadomā, vai tas no tevis neatņems par daudz. Piedod tiem, kuri tev ir nodarījuši pāri.

7

SVARI Apdomā, vai tev tas tiešām ir vajadzīgs. Nedusmojies uz citiem, tev cilvēki centīsies palīdzēt, tev tas nav jāuztver kā uzbrauciens. Ņem visu vieglāk!

8

SKORPIONS Būs mazliet jāpasvīst- citi no tevis prasīs vairāk, nekā esi pieradis dot un darīt. Tomēr nevajag satraukties par daudz, ar neatlaidīgu darbu ar visu tiksi galā.

9

STRĒLNIEKS Nevēlami cilvēki sāks tev traucēt kustēties uz priekšu. Nevajag būt laipnam un atbildēt uz šo traucēkli – runā tieši un nedomā par to, ko par tevi padomās citi.

10

MEŽĀZIS Jo lielāku negribību izrādīsi, jo mazāk tev piesiesies. Parādi citiem, kas tu esi un tevi liks mierā. Gribēsies slēpt jūtas aiz savas spēcīgā cilvēka maskas, bet varbūt šoreiz nevajag?

11

ŪDENSVĪRS Pārliecība par sevi atvērs jaunas durvis. Mazliet baidīsies pa tām ieiet, tomēr, to izdarot, sapratīsi, ka tas ir bijis pareizais lēmums. Galvenais ir nebaidīties!

12

ZIVIS Pārstāj domāt, ka neesi pietiekami labs un gudrs, lai to izdarītu. Visu, ko esi izvēlējies, var panākt ar pārliecību un darbu – pārējais var pagaidīt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment