29. marta dienas horoskops – gatavojies pārsteigumiem!

1

AUNS Laba diena pilnīgai atpūtai – pat meditācijai. Centies veltīt laiku tam, lai padomātu pats par sevi – nonāksi pie izdevīgiem risinājumiem!

2

VĒRSIS Diena, kad sakārtot attiecības, bet negaidi drastiskas pārmaiņas. Cilvēki apkārt nevēlas mainīt šā brīža situāciju, tādēļ neuzspied to.

3

DVĪŅI Kaut kas neļaus justies pilnīgi brīvam. Iespējams, ka visu dienu nāksies domāt par darbu, naudu vai veselību. Jāpieturas pie rutīnas.

4

VĒZIS Nepiekasies sīkumiem, bet neļauj arī iztēlei domāt Tavā vietā. Centies neizbojāt savu harmoniju ar kaut kā jauna pieņemšanu.

5

LAUVA Šodien sajutīsi, ka atrodies uz pareizā ceļa. Interesēs tikai savas mājas un dvēsele. Neiesaisties lielos pasākumos-visu mierīgi!

6

JAUNAVA Ja pārāk daudz fokusēsies uz kādu citu, Tev draud sevis paša pazaudēšana. Neatstājies no principiem- tad nāks tikai labas lietas.

7

SVARI Būsi enerģijas pārpilns, jo pēdējā laikā tas nebija iespējams. Krasi nemaini situāciju, pieturies pie visa tā, kā ir tagad.

8

SKORPIONS Ārējā ietekme šodien spēlēs galveno lomu. Centies tik ļoti citos neklausīties. Neizvairies no palīdzības sniegšanas.

9

STRĒLNIEKS Visā darbosies tā pasīvi. Negribēsies pašam neko domāt, labāk atstāsi to citu ziņā. Varbūt labi arī ir – atpūties!

10

MEŽĀZIS Šodien sajutīsi balansu, drošību un iekšējo apmierinājumu. Esi to pelnījis! Būs iespēja šodienu izbaudīt pilnībā.

11

ŪDENSVĪRS Nodarbojies ar sportu-fiziskas aktivitātes izlabos arī iekšējo nemieru. Nepaļaujies uz vieglu veiksmi-tas nenostrādās.

12

ZIVIS Ja būsi pacietīgs, tas aizvedīs Tevi diezgan tālu. Nedari neko tādu, kas liktu atiet no plāna. Izdari šodien visu, kas ir sakrājies.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment