30. aprīļa dienas horoskops – baudi, baudi, baudi!

1

AUNS Ja esi pēdējā laikā cietis kādus zaudējumus, šodien tas atmaksāsies. Iegādājies jaunas lietas, kas iepriecinās – šodien centies nestrīdēties.

2

VĒRSIS Centies izvairīties no rutīnas un stresa pilnas dienas. Paskaties uz cilvēkiem, kas tev ir apkārt, un novērtē viņus. Jautras izklaides!

3

DVĪŅI Pastāvi labāk ēnā. Nevarēsi piedalīties tur, kur vēlēsies. Mazliet gribēsies arī slinkot, bet vakarā centies saņemt sevi rokās un to pārvarēt.

4

VĒZIS Laba diena, lai pavadītu laiku mazā draudzīgā kompānijā. Būs jāadaptējas kādā jaunā vietā, bet tas tev tikai un vienīgi palīdzēs.

5

LAUVA Neaizmirsti par saviem mērķiem tad, kad citi centīsies nomākt tavu prātu. Tas, vai tev viss izdosies, būs diemžēl atkarīgs no citiem.

6

JAUNAVA Šodien (par laimi) nenāksies saskarties ar grūtībām. Diena paies mierīgā plūdumā un atnesīs daudz pozitīvās enerģijas. Veiksmi!

7

SVARI Paņem mazu pauzīti un pavadi laiku vienatnē. Viss notiek tik strauji, ka tev nav bijis laika padomāt par sevi. Atvelc elpu un nomierinies.

8

SKORPIONS Tu šodien neesi prioritāte-vispirms domā par citiem. Egoisms nonāks līdz vientulībai un vakara plāni tiks sagandēti. Saņemies.

9

STRĒLNIEKS Diena būs baudāma no visiem aspektiem. Būs jaunas atbidības, bet patīkamas. Tavu uzticību šodien novērtēs kārtīgi.

10

MEŽĀZIS Laba diena atpūtai. Tāpat arī vajadzētu nodarboties ar skaistumkopšanas procedūrām. Ilgāk paguli vannā, pieraksties uz masāžu, nokrāso matus.

11

ŪDENSVĪRS Šodien nebūs smagi jāstrādā. Ar visu tā viegli varēsi tikt galā. Tikai nesasoli citiem par daudz. Veiksme šodien tavā pusē.

12

ZIVIS Diena lielām sanākšanām un pasākumiem. Meties iekšā visur, kur nav žēl – nedomā par lietām, kas stāv tev ceļā. Šķēršļi dažkārt ir tikai mūsu galvā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment