30. maija dienas horoskops – prieks, kur tu rodies?!

1

AUNS Atceries, ka tas, ko esi ieplānojis, nedrīkst tikt atstāts novārtā- vajag darīt visu iespējamo, lai to sasniegtu. Neatslābsti!

2

VĒRSIS Visur apkārt sauc pienākumi, bet saņemties visu paveikt ir tā pagrūtāk. Koncentrējies uz patīkamo un lietderīgo.

3

DVĪŅI Gribēsi mazu atelpu, ko arī šodien saņemsi- īpaši vakarā. Izplāno, kā labāk salikt savu laiku tā, lai viss nesāktu apnikt.

4

VĒZIS Visur, kur skaties, tur ir viens un tas pats. Ja galva pilna domu, tad grūti pievērsties kaut kam konkrētam. Ir vajadzīgs laiks.

5

LAUVA Nepielaid sev tuvu cilvēkus, par kuriem pats neesi pārliecināts. Visa pamatā ir uzticēšanās, tāpēc izvērtē, kam Tu uzticies.

6

JAUNAVA Ja viss ir apnicis, tad izdomā plānu neparastām brīvdienām. Atceries tikai visu izplānot sīki un smalki.

7

SVARI Vairāk centies šodien iesaistīties svarīgās sarunās. Tas nāks par labu Tavai nākotnei. Ja nespēj sevi piespiest-nogaidi.

8

SKORPIONS Nevajag pilnībā atraidīt cilvēkus, kuri par Tevi izrāda interesi. Varbūt šoreiz tomēr ir vērts pārkāpt pāri sev pašam.

9

STRĒLNIEKS Smelies jaunus iespaidus no draugiem- viņi ir gatavi Tev palīdzēt grūtā brīdī, kad pašam izeju atrast šķiet neiespējami.

10

MEŽĀZIS Visās jomās ik pa laikam Tev iespīd kāds gaismas stariņš- Tev jau nu noteikti šobrīd sākas baltā strīpa dzīvē- prieks par Tevi!

11

ŪDENSVĪRS Šodien gribēsi domāt par savu pagātni- un tieši par labajiem tās brīžiem. Padalies tajos ar citiem- kalpos viņiem kā labs padoms.

12

ZIVIS Darbu kaudzes Tev ir sakrājušās diez gan lielas- atvēli laiku tam, lai tās mazliet parevidētu un samazinātu. Vairāk darba spara!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment