30. marta dienas horoskops – veiksme stāvēs blakus!

1

AUNS Necenties sev šodien pievērst pārāk daudz uzmanības – tas tev nenāks par labu. Vajadzēs atbildēt par savu rīcību, bet ar to tu galā tiksi labi.

2

VĒRSIS Pārmaiņas ne vienmēr ir uz labu. Apdomā kārtīgi, pa kuru ceļu kustēties – ja domāsi, nonāksi pie laba risinājuma. Uzlabosies finansiālā situācija.

3

DVĪŅI Atceries vecos labos laikus, bet neiesakņojies tajos. Ir pienācis laiks kustēties uz priekšu, neskatoties atpakaļ. Kāds, iespējams, mēģinās tevi apmuļķot.

4

VĒZIS Tev būs nepieciešama palīdzība, ko arī tuvākie tev sniegs. Iemācies novērtēt to, kas tev ir, jo tas ir vienīgais, par ko šobrīd tev būtu vispār jādomā.

5

LAUVA Neapvainojies par padomiem, ko tev dos citi cilvēki. Meklē kaut kādu ceļu, pa kuru kustēties uz priekšu – tev vajag iemīt jaunu dzīves taku.

6

JAUNAVA Pēdējie termiņi jau tev min uz papēžiem. Iespējams, ka lietas esi pārāk daudz atlicis. Šodien tev būs jādalās tajā, kas ir tavs, bet tas nenāksies grūti.

7

SVARI Mazliet dabūsi pa mizu savu pēdējā laika darbību dēļ. Esi jau kādu laiku pelnījies. Neesi tik egoistisks šodien, jo tas pamatīgi var nokaitināt tavus draugus un ģimeni.

8

SKORPIONS Ja gribi, lai tev veicas, visi traucēkļi būs jānovāc. Velti laiku tam, lai sadraudzētos ar jauniem cilvēkiem, jo šobrīd tas tev ļoti noderēs.

9

STRĒLNIEKS Neiesāc neko jaunu, pirms neesi pabeidzies visus iepriekšējos darbus. Tā sakrāsies parādu kaudzes. Parūpējies par to, lai šodien tava nauda stāv drošā vietā.

10

MEŽĀZIS Neraizējies par to, kas vēl nav noticis. Tu esi ieplūdis jaunā straumē, priekšā stāv daudz iespēju, kuras varēsi izmantot. Galvenais ir nepadoties un turpināt iesākto.

11

ŪDENSVĪRS Ja arī kaut kas nelabs visu laiku jauc galvu, nav vērts tam piegriezt pārāk lielu vērību. Nenosodi citus par viņu izvēlēm, pats neesi bijis eņģelis.

12

ZIVIS Pats esi vainīgs, ja nespēj noturēt to, kas tev ir. Vairāk uzmanības, un tad jau viss būtu kārtībā. Neaizmirsti, ka neesi viens šajā pasaulē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment