32 kilogramus smaga meitene salauza ribas, darot to, ko dara daudzi pāri

18 gadus vecā Džordžija Makgrata bija anoreksijas slimniece, kas svēra tik vien kā 32 kilogramus, fotogrāfiju uzņemšanas laikā, ielecot savam draugam rokās, viņa salauza ribas.

1

 

Par laimi, 2014. gada augustā notikušais incidents noveda pie Džordžijas atveseļošanās – viņa pieņēmusies svarā un sasniegusi veselīgo 63kilogramu svaru.

“Kad es ielecu Eštona rokās, es agoniski kliedzu un knapi spēju elpot, domāju, ka esmu pārdūrusi plaušas.

Es biju tik tieva kā sērkociņš, mani kauli bija tik trausli, ka es tos salauzu lēcienā, tas bija šausmīgi.

Sāpes bija tik intensīvas, es nespēju iedomāties, ka darot tik vienkāršu lietu, kā pozējot fotogrāfijai, es varu tā sevi traumēt,” viņa pastāsta.

Ārsti iepriekš brīdināja jaunieti, ka viņa neuzņem pietiekoši daudz pārtikas, bet viņa tolaik to par problēmu neuzskatīja. Tikai pēc foto uzņemšanas un ģimenes locekļu asās reakcijas viņa meklēja ārstu palīdzību.

4

“Kad mana mamma uzzināja, ka esmu ielauzusi ribas, viņa sāka raudāt, viņa baidījās, ka esmu tik trausla, ka varu lauzt kaklu.

Pateicoties ģimenes un drauga atbalstam, es spēju atgūt veselīgu svaru, bez viņu palīdzības, manis šeit vairs nebūtu,” Džordžija pastāsta.

Jauniete atzīstas, ka par anoreksiķi viņa kļuva pēc tam, kad kāds viņu skolā nosaucis par resnu.

Kopš tā brīža viņas svara zaudēšanas metodes kļuva nekontrolējamas, viņa katru dienu apmeklēja sporta zāli, izmisīgi cenšoties sadedzināt visas dienas laikā uzņemtās kalorijas.

2

2014. gada augustā Džordžija nonāca slimnīcā pēc lēkmei līdzīgu simptomu pārciešanas, ārsti šausmās atzinuši, ka, ja jauniete nebūtu nogādāta slimnīca, viņa nomirtu.

3 5

Kad jauniete uzsāka atveseļošanos, viņas vecvecmamma pirms miršanas, būdama uz nāves gultas, lika meitenei apsolīt, ka viņa izveseļosies.

Tagad Džordžija atkal ir ieguvusi veselīgu svaru, kā arī pārvarējusi bailes no cukura un to saturošiem produktiem.

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment