4. aprīļa dienas horoskops – diena nesīs labas atmiņas!

1

AUNS Šodien aktīvi komunicē- tas Tev pašam arī sagādās prieku. Pārsteidz šodien pats sevi. Jaunas idejas neturi pie sevis, bet atklāj citiem.

2

VĒRSIS No nemitīgas sūdzēšanās nekas nenotiks. Tev jāpaklusē labāk un jācenšas darīt tik daudz, cik vari. Vari pakavēties atmiņās..

3

DVĪŅI Visu šodien noteiks Tava izvēle, tādēļ centies kārtīgi izdomāt, pirms rīkojies. Neuztver nesvarīgo par svarīgu un otrādāk.

4

VĒZIS Ideāla diena tam, lai izvēdinātu galvu. Pavadi šo dienu pēc iespējas vientulībā, lai varētu domāt par to visu, kas sakrājies.

5

LAUVA Skatīsies šodien uz pasauli caur romantikas acīm- bet pārāk ar to neaizraujies. Realitāte šodien nebūs Tev tuva, tādēļ visu tā viegli!

6

JAUNAVA Tev būs jāatbild par paša sastrādāto. Negribēsi atzīt savu vainu, bet beigu beigās nāksies to darīt, tādēļ domā vispirms!

7

SVARI Šodien Tu būsi laimīgs un stiprs. Esi atvērts tajā, ko domā un tajā, ko saki, jo to citi šodien spēs novērtēt. Pievērsies draugiem – īstajiem.

8

SKORPIONS Seni pārdzīvojumi šodien liks par sevi manīt. Netaisnojies cilvēkiem, kuriem Tu neesi parādā savu viedokli. Veiksmi!

9

STRĒLNIEKS Ļoti laba diena, lai apvienotos ar citiem. Kopīgi izdomātie plāni strādās vislabāk. Gaidāms neticams pavērsiens mīlestībā.

10

MEŽĀZIS Viss būs labi, ja vien neuznāks slinkums. Centies parādīt sevi labākā gaismā un radīt labu pirmo iespaidu par sevi.

11

ŪDENSVĪRS Radošos talantus šodien Tev nevajadzētu aizmirst. Laba diena, lai tos atjaunotu un pilnveidotu. Pavadi laiku ar ģimeni.

12

ZIVIS Sarīko kādu mājas pasākumu ar tuvākajiem cilvēkiem. Tev šodien ir vajadzīga plānošana un kārtošana. Tas atbrīvos prātu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment