4 iespaidīgākās cilvēku radītās salas pasaulē! Vai zini, kur tās atrodas?

“Pasaules salas”

Sala atrodas pavisam netālu no Dubajas (AAE). “Pasaules salu” projekts sastāv no aptuveni 300 nelielām salām, kuras izveidotas pasaules kartes kontūru formā un klātas ar smiltīm. “Royal Island Beach Club” bija pirmā no luksusa klases salām, kas tika atklāta apmeklētājiem – tā piedāvā izklaidējošu atpūtu, un no tās paveras lielisks skats uz Dubaiju.

Khazar salas

Salas atrodas Kaspijas jūrā un pieder Azerbeidžānai. Sala ir veidota kā pilsēta – paredzēta izmitināt vienu miljonu cilvēku, tāpat ir plānots izveidot 50 slimnīcas 150 skolas, vairākus tirdzniecības centrus, izlaides/kultūras vietas, dienas centrus un studentu kopmītnes. Tās tornis, iespējams, būs pasaules augstākā celtne.

Real Madrid Resort sala

Real Madrid futbola klubs nolēma iegādāties vienu nu AAE luksusa klases salām un izveidot to par futbola kluba sporta un rekreācijas salu. Tika plaši izziņots, ka sadarbībā ar AAE valdību un 1 miljardu lielo finansējumu, sala tiktu atklāta apmeklētājiem 2015. gadā, taču finansējuma trūkuma dēļ projektu neizdevās līdz galam realizēt. Cilvēku radītā sala tur atrodas un ir gana iespaidīga, tādēļ iekļūst mūsu sarakstā.

Lasi vēl: 5 neparastākās pasaules salas, kas pārsteigs ikvienu

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment