4 sievietes atklāti par to, kas viņām ļauj sasniegt neskaitāmas baudas virsotnes viena dzimumakta laikā

Danika ir divu bērnu māmiņa, kura iemācījās sasniegt orgasmu pēc bērnu piedzimšanas no video internetā – lai cik tas neticami izklausītos, viņa norāda, ka tas ir iespējams. Danika uzskata, ka orgasms ir lielisks stresa mazinošs līdzeklis, un jo vairāk, jo labāk.

Skaitījusi savus orgasmus viņa nav, bet norāda, ka viena dzimumakta laikā piedzīvo aptuveni duci orgasmu.

Natālija ir 24 gadus veca motociklu mehāniķe no Burnemutas Anglijā. Viņa ir biseksuāla un uzskata, ka viņas atvērtība pret seksu un savu ķermeni ir tas, kas ļauj viņai sasniegt patiesu baudu.

Natālija piebilst, ka viņai nepatīk monogāmija, viņa dod priekšroku brīvu attiecību modelim. Natālija norāda, ka kopumā var sasniegt līdz pat 60 orgasmiem, bet ar labu draugu 20-30 orgasmiem, bet, ja jāsteidzas, tad 7-10. Masturbējot viņa apstājas pie aptuveni 4-5 orgasmiem.

Frančeska savu spēju sasniegt līdz pat 60 orgasmiem viena dzimumakta laikā atklāja tikai pēc šķiršanās – viņas iepriekšējā laulība bija visai nepatīkama. Viņa norāda, ka galvenais nosacījums jebkādu orgasmu sasniegšanai ir mīlošs un mīlams partneris.

Frančeskas tagadējais partneris (64 gadus vecs vīrietis) ir sajūsmā par baudas virsotnēm, kādas viņa spēj sasniegt. Viņa pati savu orgasmu pieredzi apraksta kā viļņveida kustību un norāda, ka arī viņai atkarībā no brīža tas var būt spēcīgāks vai seklāks.

Žanete, būdama stingri un tradicionāli audzināta kristiete, uzskata, ka tā ir augstākās baudas dāvana no Dieva. Viņa uzskata, ka ikvienam kristietim ir mācīts, ka Dievs ir tas, kas liek cilvēkiem justies labi. Žanete aktīvi palīdz zinātniekiem pētīt “super orgasmu”, masturbējot pie FRMI skenera.

Lasi vēl: Krieviete iesūdz tiesā kredītdevēju, jo pēc aizdevuma apmaksāšanas viņa nesasniedza orgasmu!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment