4 smalkas pazīmes, ka Tavs priekšnieks Tevi ienīst

  1. Viņš nepārvieto savu kafijas krūzi, kad tu apsēdies

Ja tavs priekšnieks tevi ciena, tad viņš pārvietos savu krūzi uz citu mali, ja tā būs atradusies starp jums, kad tu apsēdies pie viņa galda. Viņš nevēlēsies, ka kaut kas ir starp jums. Viņš neapzināti pārvietos savu telefonu, pildspalvu vai ko citu, lai neradītu aizķeršanos starp jums. Tā ir garīgas barjeras noņemšana, neapzinātā līmenī.

  1. Viņš sarunājas, esot pagriezies ar visu ķermeni pret tevi

Ja vīriešu kārtas priekšnieks izvēlās komunicēt ar tevi stāvot seju pret seju, tad viņš vēlas norādīt to, ka viņš ir daudz pārāks par tevi. Draudzīgās attiecībās viņš izvēlēsies iet tev blakus un pārspriest uzdevumus, jo tā vīriešu kārtas pārstāvji jūtas labāk un tas rada lielāku uzticēšanos- esot plecu pie pleca, nevis pretī viens otram.

  1. Viņa ķermenis novēršas no tevis

Nākošreiz, kad dosies pie viņa ofisā, pievērs uzmanību viņa ķermeņa valodai, kad jūs sarunājaties. Ja pēdas, ceļgali vai ķermeņa augšdaļa ir viegli pavērsta prom no tevis, tad tas norāda, ka priekšnieks īsti nav ieinteresēts šajā sarunā. Viņš dara savu darbu, runājot ar tevi, bet ne visai par to priecājas.

  1. Viņš tev sūta tikai e-pastus

Komunikācijā ar tevi, viņš izvēlas izmantot tikai e-pastu. Viņš nevēlas ar tevi ne runāt, ne piezvanīt, ne aizsūtīt personīgu ziņu. Ja cilvēkiem ir labas attiecības, tad viņi izmanto visus iespējamos informācijas apmaiņas veidus. Tas nozīmē, ka cilvēkam interesē arī tas, ko tu varētu teikt, nevis tikai saņem e-pastu un izlasi doto informāciju, bez tavu ideju uzklausīšanas.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nema</cite>

    Priekšnieks pagriezies ar ķermeni pret mani = viņš mani ienīst. Priekšnieks ar ķermeni pavērsies prom no manis = viņš mani ienīst. Izskatās, ka priekšniekam vienkārši nav variantu mani neienīst, lai grozītos kā grozīdamies.

Leave a Comment