4 stila veidi, kurus aizgūt no Deivida Bekhema

beckONE

Deivids Bekhems ir viens no pasaules stilīgākajiem vīriešiem. Viņš spēj izcelt savu stilu un tēlu pat uz futbola laukuma. Kā viņam tas izdodas?

Sākotnēji Deivids ar modes pasauli nebija aizrāvies, līdz viņš aprecējās ar Viktoriju, kuras aizraušanās un kaislība ir mode. Tagad visa Bekhemu ģimene ir viena liela stila ikona.

 

Izsmalcinātais motobraucēja stils

Melna ādas jaka kombinēta ar vienkāršu baltu, pelēku vai melnu t-kreklu, zem tās, ir perfekts stils, lai dotos uz veikalu, lidostu, kādu koncertu vai pat uz kādu tikšanos. Pieskaņo melnus vai tumšus džinsus ar “nomazgājuma” efektu un papildini tēlu ar melniem tumšiem ādas zābakiem. Šim stilam obligāti nav nepieciešams motocikls, bet pārliecinoša attieksme gan ir vajadzīga!

beck1

Stilīgais hipsteris

Bekhems nav hipsteris, bet viņam ik pa laikam patīk pielietot šī stila iezīmes. “Zeķes” jeb beanie cepure un aproces ir mīļākie aksesuāri, sakombinēti ar “nevīžīgi aizpogātu” ikdienišķu kreklu, kurš arī tik pat nevīžīgi ir iebāzts biksēs. Un kāda senatnīgāka mugursoma arī atrodas vienmēr viņa plecos.

beck2

Angļu džentlmenis

Lielbritānijas laikapstākļi nav no tiem patīkamākajiem, tāpēc tiem ir attiecīgi jāsaģerbjas, bet nezaudējot džentlmeņa stilu. Džemperi un vilnas jakas ir tiek papildinātas ar plakanajām vilnas un auduma cepurēm. Bekhems parasti izvēlas kašmira džemperus, kuriem pāri velk 3/4 daļas mēteļus.

beck3

Biznesa haizivs stils

Kad Bekhemam ir jāizskatās oficiālāk un elegantāk, tad viņš to ļoti labi pieprot ar slim-fit žaketēm un biksēm, bet bikses nedrīkst būt pārāk šauras. Parasti viņš saviem uzvalkiem neizvēlas melno krāsu, bet gan navy jeb tumši zilo, tabakas brūno vai ogles pelēko. Parasti uz tikšanām viņš dodas navy uzvalkā ar vienu pogu līniju, baltu kreklu un navy toņa kaklasaiti.

epa03224589 Soccer player David Beckham holds a torch as he arrives from Athens, Greece with The London 2012 Olympic Games Flame at Royal Naval Air Station (RNAS) Culdrose near Helston, Cornwall, Britain, 18 May 2012.The 8,000 mile, 70-day torch relay around the UK begins on 19 May.  EPA/TAL COHEN

Avots: dmarge.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment