4 zvaigžņu zīmes, kuru pārstāvji nedēļas nogalē lies rūgtas asaras; Kādi izaicinājumi viņus gaida

Daudzi astroloģiju, iespējams, novērtē par zemu, taču teju ikviens no mums dažreiz vēršas pie zvaigznēm, meklējot atbildes uz sev svarīgiem jautājumiem.

Astrologi norāda, ka šajā nedēļas nogalē četrām zīmēm nāksies saskarties ar izaicinājumiem, kas var izraisīt skumjas un sarūgtinājumu.

Runa ir par Vēžiem, Svariem, Mežāžiem un Zivīm. Iesakām noskaidrot, kādas grūtības var sagaidīt šo zvaigžņu zīmju pārstāvji un kā viņiem vislabāk pārdzīvot šo periodu.

 

Vēzis (21. jūnijs–22. jūlijs)

Vēzi ietekmēs retrogrādais Merkurs, kas parasti rada neskaidrības saziņā un dokumentos. Nedēļas nogale šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem var atnest pārpratumus komunikācijā ar tuviniekiem un kolēģiem. Liela varbūtība, ka konflikti izcelsies burtiski uz līdzenas vietas.
Vēzis īpaši asi uztvers tēmas, kas saistītas ar ģimeni un mājām. Iespējams, uzpeldēs senas problēmas, kas prasīs tūlītēju risinājumu.
Lai tiktu galā ar izaicinājumiem, Vēzim ieteicams būt pēc iespējas atklātākam un godīgākam.

Nenovērtē par zemu dialoga spēku. Ja nepieciešams, nebaidies lūgt atbalstu draugiem vai speciālistiem, lai tas būtu psihologs vai laulības konsultants.

 


Svari (23. septembris-22. oktobris)

Svariem šajā nedēļas nogalē var rasties emocionālas grūtības. Šajā zīmē dzimušajiem raksturīga tieksme pēc harmonijas un taisnīguma, taču nedēļas beigās planētas būs sastājušās tā, ka Svariem būs jāsaskarties ar netaisnību un nelīdzsvarotību gan darbā, gan personīgajā dzīvē.

Gaidāmi pārbaudījumi attiecību jomā. Tavi tuvinieki vai partneris var rīkoties negaidīti, liekot tev šaubīties par viņu jūtām pret tevi. Brīvdienās var šķist, ka visi tavi centieni nedod nekādus rezultātus, novedot pie asarām un dziļas vilšanās.

Lai tiktu galā ar negatīvismu, Svariem jākoncentrējas uz savām vajadzībām un vēlmēm. Svarīgi ir atrast laiku sev un saviem vaļaspriekiem, kas palīdzēs atjaunot iekšējo līdzsvaru. Lieliski noderēs arī meditācijas un relaksācijas prakses.

Mežāzis (22. decembris-19. janvāris)

Mežāzis var piedzīvot nopietnas profesionālās grūtības. Šajā zvaigžņu zīmē dzimušajiem karjera un sasniegumi nav tukša frāze. Tomēr šajā nedēļas nogalē projektu īstenošana var sākt nopietni buksēt, var rasties kļūdas dokumentos vai nesaskaņas ar priekšniecību.

Profesionālo sarežģījumu dēļ tu vari justies noguris un emocionāli izsmelts. Grūti uzdevumi un augsta atbildība var iedragāt tavu veiksmīguma un pašvērtējuma sajūtu. Šādā situācijā diez vai izdosies izvairīties no nervu saspīlējuma un asarām.

Drīz gaidāms pilnmēness 17.oktobrī, kurš atnesīs vēstījumu katrai no zvaigžņu zīmēm

Galvenais ir nesteigties un nemēģināt visas problēmas atrisināt uzreiz. Sadali savas prioritātes, atlicinot laiku arī sev. Mēģini iesaistīties fiziskajās aktivitātēs, kas atbrīvos no uzkrātā stresa. Svarīgi ir arī atrast brīžus atpūtai un izklaidei.

 

Zivis (19. februāris-20. marts)

Kā zināms, Zivju zīmes pārstāvji ir jūtīgi un emocionāli. Šī nedēļas nogale būs nopietns pārbaudījums viņu emocionālajai stabilitātei. Neptūna ietekme var radīt sarežģītas situācijas tavā personīgajā dzīvē un neskaidras nākotnes izredzes.

Tevi īpaši var sāpināt vilšanās sev tuvos cilvēkos. Nepareizi saprasti vārdi vai darbības var izraisīt smagus iekšējos pārdzīvojumus.
Zivīm ieteicams pievērst uzmanību savām intuitīvajām spējām un uzticēties iekšējai balsij. Atrodi laiku radošām aktivitātēm, vai tā būtu gleznošana, muzicēšana vai jebkāda veida mākslinieciska izpausme, kas palīdz paust savas jūtas un domas.

Lasi vēl: Pavāru noslēpumi: kā sagriezt sīpolus un neraudāt – 5 pārbaudītas metodes

Vispārīgi ieteikumi visām četrām minētajām zīmēm

Neuztver šo nedēļas nogali tikai negatīvi. Pārbaudījumi ir ne tikai iemesls bēdām un asarām, bet arī izaugsmes un sevis izzināšanas iespēja. Meditācija, elpošanas prakses un dabā pavadīts laiks palīdzēs visu četru zīmju pārstāvjiem saglabāt emocionālo līdzsvaru.

Būtiska loma ir arī tuvinieku atbalstam. Nekautrējies lūgt palīdzību un dalīties savā pieredzē. Savstarpējs atbalsts stiprinās attiecības un palīdzēs paskatīties uz problēmām no cita skatpunkta.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment