5 draudzeņu tipi, kas, visticamāk, krāps savu otro pusīti. Īpaši #3

 

2. Brunču mednieku sieviešu versija

Varbūt tādām vienkārši patīk sekss, varbūt viņas vienkārši vēlas izmēģināt visu, pirms iestūrē laulības ostā, bet fakts ir tāds –  ja būsi kopā ar tādu meiteni, negaidi, ka viņa būs uzticīga, tikpat viegli, kā viņa pārgulēja ar tevi pirmajā randiņā, tikpat viegli viņa to darīs ar citiem.

3. Uzmanības meklētāja

Tās ir sievietes, kuras vēlas, lai viņām tu 5x dienā rakstītu sms “mīlu tevi” utt., vēlas nedalītu tavu uzmanību, pastāvīgi vēlas pierādīt citiem jūsu attiecības. Šādām sievietēm nekad nebūs gana, viņas nesaņems vēlamo uzmanību no tevis, viņas ātri vien atradīs nākamo.

Lasi arī: Sieviešu tipi, ar kurām būtu jātiekas ikvienam vīrietim

4. Ballīšu karaliene

Visticamāk, jūs iepazināties kādā ballītē. Tu zini, ka viņas dzīve ir ballīte, piektdienas bez Vecrīgas apmeklēšanas nav iedomājamas. Viņai vajag enerģiju, mūziku, alkoholu un cilvēku uzmanību. Ja vēlēsies, lai viņa kļūtu mierīgāka, pastāv iespēja, ka viņa tevi vienkārši pametīs. Šādas meitenes ir vieglprātīgas un neuzticamas.

5. Atkarīgā

Ir daudz dažādu vielu, no kurām var kļūt atkarīgs – vai tas būtu alkohols, narkotikas vai sekss, sieviete, kurai ir kāda no šīm atkarībām, visticamāk, tevi krāps. Atkarība maina cilvēka uzvedību un morāli. Atkarību izraisošās vielas ieņem prioritāti dzīvē, un tici man, viņai neinteresēs, ar ko kopā pavada vakaru.

Avots: elitereaders.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment