5. februāra dienas horoskops – kaut kas vairāk par “labi”!

1

AUNS Šodien ar tevi notiks labas lietas, ja izvēlēsies sekot sirdsbalsij. Viss aplamais šodien pārvērtīsies par realitāti.

2

VĒRSIS Ja nodarbināsi savu prātu ar ko aizraujošu, diena uzņems jaunus pagriezienus. Šodien strādā tavs liktenis – ir viegli to mainīt.

3

DVĪŅI Ja skatīsies apkārt, tad sapratīsi, kur atrodies. Neļauj sevi apmuļķot, jo cilvēki centīsies to darīt. Esi pats par sevi!

4

VĒZIS Tas, kas nāk viegli, tev nav vajadzīgs. Nepiekrīti viegliem darījumiem, neiesaisties jaunās lietās. Labāk šoreiz ir nogaidīt.

5

LAUVA Vari doties atpakaļ apritē. Vecie sapņi un cerības ir jāaizmirst, jo nu tas vairs tā nestrādā. Pašmotivācijai būs liels spēks.

6

JAUNAVA Kaut kas aizies šķērsām, bet, ja nepadosies, tad varēsi to izlabot. Mazliet par maz spēka, lai šodien sasniegtu visu, kas iecerēts.

7

SVARI Kaut kas tev nedod mieru. Ja vari saņemties, tad šodien ir vērts izrunāties par sev neskaidrām lietām – beidzot radīsi vēlamās atbildes.

8

SKORPIONS Ja nebūsi dzēlīgs pret citiem, arī viņi tevi liks mierā. Paļaujies uz paša spēku, nav vajadzības meklēt palīdzību. Esi tikai tur, kur pats vēlies būt.

9

STRĒLNIEKS Ja kaut kas jauc galvu, no tā ir jātiek vaļā. Rīkojies impulsa vadīts, jo šodien tam ir ļoti spēcīga nozīme.

10

MEŽĀZIS Vairāk būs jārespektē citi cilvēki, citādi vari iegūt sliktu slavu. Parādīsies jauna iespēja, kuru noteikti nedrīksti laist garām.

11

ŪDENSVĪRS Nevajag visu tik ļoti ņemt pie sirds – pārāk saspringts esi pēdējā laikā. Atbrīvot prātu palīdzēs kāds sen nesatikts cilvēks.

12

ZIVIS Draugi šodien būs tavs lielākais atbalsts, tikai būs jāatrod īsti. Tendence pieņemt nepareizos lēmumus, tādēļ šodien centies tā uzmanīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment