5 frāzes, ar kurām vīrieši tevi pārbauda

Reizēm sievietes pat neaizdomājas par to, ka arī vīrieši viņām var sarīkot pārbaudes. Īpaši bieži tas notiek attiecību sākumā, kad partneri vēl nav pārliecināti par jūtām vienam pret otru. Arī stiprā dzimuma pārstāvji baidās satikt “neīsto”.

Šajā ziņā lielu lomu var spēlēt pagātnes attiecību negatīvā pieredze. Ja vīrietim salauza sirdi, tad nākamajā reizē viņš ļoti rūpīgi izraudzīsies sev dzīves pavadoni. Tāpēc nav jābrīnās, ka arī vīrieši ir tendēti sievietēm sarīkot pārbaudes. Un, lūk, frāzes, ar kuru palīdzību stiprais dzimums mūs pārbauda.

 

“Cik vīriešu tev bija pirms manis?”

Gandrīz ikvienu vīrieti interesē tas, cik daudz bijušo ir viņa mīļotajai sievietei. Stiprā dzimuma interese par tik personisku tēmu saistīta ne tikai ar iedzimtu ziņkāri. Atkarībā no tavas atbildes, vīrietis var novērtēt tavu godīgumu un izvēlīgumu.

Lasi arī: Olga Rajecka žurnālam atzīstas kāpēc un kā šobrīd piedzīvo smagu krīzi

Protams, ne katram vīrietim patiksies, ja tavs bijušo mīļoto skaits pārsniegs simtu. Starp citu, jo nopietnāk viņš attieksies pret tavu atbildi, jo spēcīgākas ir viņa simpātijas. Parasti vīrieši novērtē, ja sieviete ir izvēlīgāka un ar mazāku bijušo skaitu.

 

“Man nevajag personu, ko uzturēt”

Ar šādas frāzes palīdzību vīrietis sapratīs tavu attieksmi pret ģimenes budžeta sastādīšanu. Neatkarīgi no sava materiālā stāvokļa, viņš novērtē arī finansiāli spējīgas sievietes. Tagad nebūt ne katrs vīrietis meklē sev mājsaimnieci, kas nodarbosies ar māju un bērniem.

Arvien vairāk vīriešu vēlas redzēt sev līdzās spēcīgu un neatkarīgu meiteni, kas spēj patstāvīgi tikt galā ar savām problēmām. Tāpēc nevajag apvainoties, ja vīrietis tieši paziņo par savām gaidām no topošās partneres.

 

“Es neesmu gatavs nopietnām attiecībām”

Vai vispār ir iespējams būt gataviem attiecībām pa visiem 100%? Es domāju, ka līdz liktenīgā cilvēka satikšanai, daudzi šaubās un domā par šo tēmu. Ja vīrietis tev saka līdzīgas lietas, tad tas nebūt vēl nenozīmē, ka viņš patiešām par to ir pārliecināts.

Bieži arī spēcīgais dzimums šaubās. Un nav nekā pārsteidzoša tajā, ka ar šādu paziņojumu vīrietis grib paskatīties, kāda būs tava reakcija. Iespējams, viņš vienkārši gaida to sievieti, kurā spēs ieraudzīt savu otro pusīti.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment