5 gadījumi, kad par noziegumiem aizturēti dzīvnieki. Kuram gan var kas tāds ienākt prātā!

Policijai savs darbs ir jāveic stingri likumu normu un saistošo noteikumu ietvaros, tāpēc nav brīnums, ka laika gaitā nākas arestēt arī dzīvnieku, kas to apzinoties vai nē, ir pastrādājuši ko nelikumīgu! Ieskaties un uzzini, ko nelikumīgu ir pastrādājuši zvēri!

Esam apkopojuši nelielu sarkastu ar “kriminālajiem” zvēriem, kuri ir pabijuši policijas iecirknī:

Balodis, kas aizturēts par spiegošanu

2010.gadā balodis tika aizturēts uz Indijas robežas, Pakistānas izlūkošanas misijas laikā. Pēc baloža aizturēšanas atklājās, ka baloža kāja ir apgredzenota un uz baloža ķermeņa ar sarkanu tinti ir minēta kāda Pakistānas adrese un telefona numurs. Policija uzskata, ka ar baloža starpniecību ir nosūtīta ziņa, bet diemžēl nekur tā arī neatrada nekādu nejauši nokritušu sūtījumu. Balodim tika liegta jebkāds kontakts ar cilvēkiem līdz izmeklēšanas beigām.

Kaķis, kas tika aizturēts par mēģinājumu ielauzties cietuma teritorijā

2013.gada vasarā tika aizturēts kaķis, kas mēģināja ielauzties vienā no Krievijas cietumiem. Piedevām ar mobilajiem telefoniem un to lādētājiem. Kaķis sodu nesaņēma, bet viņam tika atņemta “visa mantība”, kuru viņš nesa sev līdzi un tika palaists brīvībā. Nav zināms cik reizes kaķis iepriekš ir veicis šādu misiju, taču šī bija viņa pēdējā – atpakaļ viņš vairs nav manīts.

Kaķis, kas tika aizturēts par mēģinājumu ielauzties cietuma teritorijā

2013.gada janvārī vienā no Brazīlijas cietumiem tika aizturēts kaķis, kas mēģināja cietuma teritorijā ienest mikroshēmas, mobilo tālruni, austiņas, vīles un urbja uzgaļus. Visas mantas tika atņemtas un kaķis tika aizturēts un nogādāts dzīvnieku patversmei.

Āzis, kas tika aizturēts par bruņotu laupīšanu

2009.gadā Nigērijā tika aizturēta kaza, kas tika turēta aizdomās par bruņotu laupīšanu. Āža guvums būtu bijis Mazda 323, ja vien nebūtu aizturēts. Policija uzskatīja, ka noziedznieks ar maģijas palīdzību ir pārvērties par āzi, lai aizbēgtu no notikuma vietas nepamanīts.

Govs, kas tika izturēta par slepkavību

Nigērijas ziemeļrietumos, festivāla laikā notika slepkavība, kur tika nogalināts 24 gadus vecs jaunietis. Slepkava aizbēga un acu liecinieki aiz bailēm arī nozuda, taču viens izsauca policiju. Kad atbrauca policija, tad vienīgā, kas bija palikusi notikuma vietā bija govs. Policija aizturēja govi.

Lasi vēl: “Narkobalodis” nokļūst policijas redzeslokā par nelikumīgu vielu pārvadāšanu. Seko sods

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment