5 iemesli, kādēļ tev vajadzētu tikties ar vecāku sievieti (vismaz reizi dzīvē)

Ir vīrieši, kuriem patīk jaunas, nepieredzējušas jeb “nesabojātas” meitenes. Lielākā daļa vīriešu uzskata, ka vismaz reizi mūžā ir jāizmēģina attiecības ar vecāku sievieti.

Ko Tu par to domā?

 

Viņas ir labākas sarunu biedrenes.

Loģiski, ka vecāka gada gājuma dāmas ir piedzīvojušas daudz vairāk savā dzīvē, nekā jaunās spindzeles. Tā ir  vērtīga un unikāla dzīves pieredze, piedzīvojum, interese – viss ir daudz plašāks un interesantāks nekā jaunām, nepieredzējušām meitenēm.

 

Viņas zina, ko grib un nebaidīsies to pateikt.

Pieaugot, sievietes (un arī vīrieši) sāk sevi saprast labāk. Viņas izprot savas emocijas un saprot, ko viņas vēlas attiecības, ir gatavas strādāt, lai tās izdotos. Dāmas neskries prom pie pirmajām grūtībām, viņas centīsies atrisināt un izrunāt radušās problēmas. Ar vienīgo nosacījumu, ja viņas jūt, ka ir vērts ieguldīt gan savu laiku, gan enerģiju konkrētajās attiecībās.

 

Viņas ir atbildīgas un uz karjeru orientētas.

Varbūt šis nav svarīgākais punkts, bet kuram gan nepatīk gudras, mērķtiecīgas un lieliskas sievietes? Sievietes saprot, ka prāts ir svarīgāks par ārējo skaistumu, gan sievietēm, gan vīriešiem. Tāpēc viņas nodarbojas ar izglītošanos un sevis pilnveidošanu. Nākotnes plānu kalšanu. No jaunām meitenēm tādas lietas reti var sagaidīt!

Lasi arī: Vai tu vēl atceries Dankanu Makleodu no seriāla Kalnietis? Lūk, kā aktieris izskatās tagad!

 

Viņas novērtē attiecības.

Jaunas meitenes ir laimīgas, ka viņām ir attiecības… līdz brīdim, kad viņas pārdomā vai saprot, ka nesaprot ko viņas īstenībā vēlas no attiecībām. Vecākas sievietes saprot, ka atrast pareizo personu ir grūti, tāpēc, to atrodot, viņas darīs visu, lai nosargātu šīs attiecības.

 

Viņas gultā ir labākas!

Vecākas sievietes lielākoties ir izpētījušas savu seksualitāti, atklājušas savas erogēnās zonas un spēj šīs vietas parādīt arī vīrietim. Viņa nekaunas no sava auguma un priecājas par katru vīrieša ķermeņa daļu. Tāpēc sekss ir daudz izjustāks, atbrīvotāks un abiem baudāmāks. Jaunas meitenes sākumā bieži neizbauda seksu, kas var radīt problēmas attiecībās.

Avots: elitedaily.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Shnore</cite>

    Bilde piemeklēta izcili atbilstoša 😀

  • <cite class="fn">Strikjis</cite>

    Es reiz tikos ar 15 gadus vecāku sievieti kādu gadu, man bija 20 tolaik. Es varu apgalvot, ka neviena sieviete līdz šīm nav stāvējusi blakus ne gultā, ne sarunu ziņā. Sekss bija kolosāls, kā arī parastā saskarsme ar šo sievieti bija lieliska. Bet dzīvojām tādu “gultas dzīvi” tik, dēļ vecumu atšķirības arī tas viss izbeidzās, bet tas gads iespējams, ka ir bijis labākais manā mūžā līdzšim.

    Visiem jauniem džekiem iesaku ko tādu pamēģināt, ne tikai pats galvā nobriedīsi ātrāk, bet arī gultā iemācīsies daudzko.

    Rakstam bilde gan nedaudz atbaidoša.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    pilnībā piekrītu 1jam, 4turtajam un daļēji piektajam punktam. Ir bijušas man attiecības gan ar deviņus gadus jaunāku sievieti, gan arī ar 9gadus vecāku. Ir ko salīdzināt.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    viss raksts ir galigi garam ! vel vajag ieteikt ka katram kaut reizi vajag izmeginat pidaru seksu , zooseksu pameginat pedo filiju nekrofiliju -a varbut iepatikas! kada pieredze, kadas neizbauditas izjutas! dzivojam tikai vienu dzivi! sekss bez milestibas ir mauciba,! ta ka uz prieksu

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Slimi cilvēki tikai var ielikt tādu rakstu un tādu foto kopā

  • <cite class="fn">K/</cite>

    Murgs kautkāds, Ko ja tagad es esmu kopā ar vīrieti mums abiem 20 gadi, ko mums tagad šķirties lai viņš iet pie vecākas un smeļas gudrību,mums abiem ir labi , tādas muļķības te tiek rakstītas, šito sīči salasās un izaugot lielāki tapēc ar skrien no vienas vecenes pie otras. maukojās tā sakot,
    idiotisms. Mēs saticīgi dzīvojam jau piem 5 gadus bet redzi internetā rakstīts ka reizi mūžā jābū attiecībās ar vecāku , ko tagad jāšķirās. Idioti, kas tam piekrīt rakstam.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kolosāls raksts, ļoti patiess un pareizs, dzīvei atbilstošs!:)

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    A kur raksts ka sievietei reizi mūžā vajag izmēģināt kādu večuku?

  • […] 5 iemesli, kādēļ tev vajadzētu tikties ar vecāku sievieti (vismaz reizi dzīvē) […]

Leave a Comment