5 jocīgas lietas, kuras dara cilvēki, esot attiecībās

  1. Jūs vienlaicīgi lietojat labierīcības

Viens no jums ir dušā, cenšoties kļūt tīrs un smaržīgs, kamēr otrs blakus nodarbojas ar sava organisma atbrīvošanu no liekajiem gramiem un šķidrumiem. Tas viss jums liekas jauki un piemīlīgi. Nekas taču nav jāslēpj, vai ne?

  1. Jūs izpētāt viens otra izaugumus, pumpas, augoņus, matiņus u.c.

Šādas procedūras lielākoties patīk veikt sievietēm. Sievietes reizēm ir kā trakas uz pumpu spiešanu, ieaugušu matiņu izņemšanu un vēl visādiem sīkumiem. Tu arī tam ļaujies, jo tas ļoti iespējams ir aizgūts no pērtiķu sugas, kas tad mūsu prātos šķiet pieņemami un pat patīkami.

  1. Jūs esat uzmērījuši viens otra drēbes

Ar to arī mēdz vairāk aizrauties sievietes, kad, pa māju staigājot, uzvelk tavu lielo kreklu. Bet arī vīriešiem ir interese par sieviešu apģērbu, it īpaši par apakšveļu. Daļa vīriešu noteikti ir uzmērījuši kādu savas mīļotās sievietes krūšturi, lai sajustu, kā tad tas ir.

  1. Jums ir jokainas iesaukas/mīļvārdiņi

Ļoti iespējams jūs lietojat iesaukas/mīļvārdiņus tikai, kad esat divatā, bet mēdz būt pāri, kas dēvē viens otru par krabjiem, lāčukiem, rūķiem, bumbulīšiem, cepumiem un vēl visādām dīvainām radībām, arī publiskās vietās.

  1. Jūs ļaujat vaļu savām dabas gāzēm. Visu. Laiku.

Tas viss ir dabīgi un tā notiek ar visiem cilvēkiem, bet jūs to darāt jebkurā situācijā un jebkurā brīdī. Arī pie vakariņu galda. Labu apetīti!

Avots:  marieclaire.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment