5 laikam dīvainākie apakšveļas komplekti – tu ko tādu pirktu?

Izrādās, ka parasta kokvilnas un poliamīda apakšveļa kļūst garlaicīga! Aizvien vairāk cilvēku pievērš uzmanību tam, kas attēlots uz apakšveļas un papildus opcijām, ko tā sniedz! Ieskaties un uzzini pāris neparastākos apakšveļas veidus!

 

1.Krūšturis – gāzmaska

Pēc Černobiļas katastrofas 1986.gadā Elena Bodnar izgudroja krūšturi RAD Emergency Bra, kam piemīt radiāciju identificējošas īpašības, kā arī abas krūštura bļodiņas darbojas kā gāzmaska. Par šo izgudrojumu viņa 2009.gadā ieguva Nobela prēmiju medicīnā.

2.Vēdera gāzu filtrējošās apakšbikses

Britu kompānija Shreddies 2006.gadā laida klajā apakšbikses, kas neitralizē vēdera gāzu nelāgo aromātu. Tajā ir iestrādāts Zorflex audums, kas galvenokārt tiek izmantots rūpniecībā, lai aizturētu daudz “nopietnākas” smakas kā vēdera gāzes.

3.Princešu apakšveļa

Par Disneja princesēm šķietami tiek atklāts vairāk kā vajadzētu – par aptuveni 38 ASV dolāriem vari iegādāties šo princešu iedvesmotus apakšveļas komplektus.

4.Īstas mīlestības krūšturis

Japāņu apakšveļas zīmols Ravijou ir nācis klajā ar mīlestības krūštura konceptu. Tas pēc iekšēji iestrādātiem sensoriem (mēra sirdsdarbību un citas pazīmes) nosaka vai sieviete ir gatava, lai tiktu atvērts viņas krūšturis. Ja sensors nekonstatē sievietes mīlestības vai uzbudinājuma stāvokli, tad tam, kas mēģina attaisīt krūšturi draud sitiens ar elektrību. Šis krūšturis darbojas kopā ar mobilo aplikāciju.

5.Pašattīrošās apakšbikses

Čīles kompānija Monarch ir radījusi apakšbikses no vara stieplēm. Izrādās, ka varš apkaro 99% baktēriju un sēnītes izraisītāju. Kas ir pats dīvainākais – biksītes esot ērtas!

Lasi vēl: Noskaties kā pēdējo 100 gadu laikā ir mainījusies vīriešu apakšveļas mode! (VIDEO)

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment