5 minūtēs ābolu pīrāgs pannā, kas kūst mutē. Garšīgi, vienkārši un ātri.

Izsijāt caur sietu 1 glāzi miltu-250 ml (160 g) un 1 paciņu (10 g) cepamā pulvera. Sajauc.

Pildījumam sagriež mazos gabaliņos 3 vidējus ābolus (400 g).

Lasi vēl: Pūtīs veiksmes vējš: jūnija otrajā pusē veiksies 3 zodiaka zīmēm – pienāks labākais laiks

Mīklai pievieno pildījumu un samaisa.

Cepamo pannu d-26 cm ieziež ar sviesta gabaliņu. Pārlej mīklu ar pildījumu. Izklājiet mīklu vienmērīgā kārtā pa pannas apakšu.

Cep pīrāgu uz gāzes vai elektriskās plīts. Iestatiet siltumu uz zemāko iestatījumu. Noteikti pārklājiet pannu ar vāku. Ja vākā nav cauruma, cepšanas laikā noslaukiet lieko mitrumu ar dvieli.

Pēc 30-40 minūtēm kūkas virsma kļūs matēta un virspusē parādīsies burbuļi. Mēs pārbaudām pīrāga gatavību ar zobu bakstāmais, tas ir sauss.

Pārklājiet pīrāgu ar šķīvi un apgrieziet pannu otrādi.

Cepiet pīrāgu no otras puses vēl 5-10 minūtes.

Gatavo pīrāgu apkaisa ar pūdercukuru un sagriež gabaliņos.

Nekad vairs nepērku saldējumu: tikai 10 minūtes un “Plombīrs” ir gatavs kā veikalā! (Bez saldējuma aparāta, ledus utt.).

Pīrāgs ir mēreni salds, sulīgs un vienkārši kūst mutē. Pīrāgs ir garšīgs gan silts, gan auksts. Nākamajā dienā tas nenoveco.

Lasi vēl: Pievienojiet sīpoliem sodu, un jūs būsiet pārsteigti par rezultātu (metode, kas noderēs jebkurai mājsaimniecei)

Noteikti izmēģiniet šo recepti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment