Sieru sarīvējam uz smalkas rīves.
Pirms kāda laika mīkstajam sieram es sāku pievienot cieto sieru. Saskaņā ar manu gaumi tas uzkodu padara vēl garšīgāku. Izvēlamies savu iecienītāko sieru un sarīvējam to uz smalkās rīves.
Bļodā sajaucam visas sastāvdaļas, pievienojam sasmalcinātu ķiploku un majonēzi.
Sāli parasti nelieku, bet tu vari rīkoties atbilstoši savām vēlmēm. Ja gribi pievienot kādu garšvielu, izmanto maltus melnos piparus.
Lasi vēl: Kāpēc pieredzējušas saimnieces ledusskapī liek aktīvo ogli. Uzzinot iemeslu, arī tu darīsi tāpat!
Urā! Neticami garšīga uzkoda ir gatava pasniegšanai. Tā lieliski sader ar jebkuru ēdienu!
Izmēģini arī tu šo lielisko uzkodu. Ja gaidi viesus, tev nevajadzēs ilgstoši stāvēt pie plīts, varēsi izlīdzēties ar šo ēdienu! Būsim pateicīgi, ja padalīsies receptē ar draugiem sociālajos tīklos!
Lūk, sastāvdaļas:
3 vārītas olas;
2 kausētas siera kārbiņas;
100 grami cietā siera;
2-3 ēdamkarotes majonēzes;
2-3 daiviņas ķiploku;
Sāls;
Melnie maltie pipari pēc garšas.