5 paši neparastākie iepazīšanās “saiti” – tu būsi pārsteigts!

onlinedating1

Aizvien vairāk cilvēku izmanto internetu, lai iepazītos un uzsāktu attiecības, tai pat laikā arvien vairāk pārliecinoties, ka vien retajam sanāk izveidot ilglaicīgas attiecības no klasiskām iepazīšanās vietnēm un meklē ko specifiskāku. Tad, nu, lūk – kur pieprasījums, tur piedāvājums!

Esam apkopojuši nelielu sarakstu ar specifiskām iepazīšanās vietnēm:

1. Iepazīšanās vietne genepartner.com

a99394_genetics2

Šī vietne piedāvā cilvēkiem iepazīties, vadoties pēc viņu DNS. Interesentiem ir jāsamaksā vienreizējā dalības maksa 249 ASV dolāru apmērā, kur tiek iekļauti DNS savākšanas kompleta nodrošināšanas izdevumi un DNS parauga apstrādes izdevumi. Citiem vārdiem sakot, tu samaksā vietnei $249, viņi tev atsūta tūbiņu ar vates kociņu ar slēdzamo maisiņu un aploksni. Tu ar vates kociņu paņem savu siekalu paraugu un ieliec to slēdzamajā maisiņā un aploksnē, un nosūti to viņiem atpakaļ uz laboratoriju.

Viņi apstrādā tavu DNS no siekalu parauga un piemeklē tev kandidātus no savas datu bāzes. Tas, kuram tu uzraksti un ar kuru tiecies, paliek tavā ziņā.

Lasi vēl: Parametri, pēc kuriem meitenes vērtē puišus iepazīšanās vietnēs – tavas izredzes augs par 100%

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt arī pārējās neparastās iepazīšanās vietnes!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/AP9QlC</cite>

    Prātā nāk pamācošs stāsts. Kāds dziļi ticīgs vīrs, kurš visu mūžu smagi strādājis, bet dzīvojis nabadzībā, nomirst un nonāk pie Debesu vārtiem. Satiek Dievu un pārmetoši tam jautā – kā ta nākas – visu mūžu strādāju, pildīju baušļus, gāju uz baznīcu, kur atdevu desmito tiesu. Lūdzu tevi, lai palīdzi izrauties no nabadzības, lai ģimenei nav jābadojas. Bet tu man neko nepalīdzēji. Dievs esot atbildējis – bet tu vismaz reizi būtu loterijas biļeti nopircis…
    Ne visi var atļauties nopirkt salonā jaunu auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Nopērc savu laimīgo biļeti jau šodien un pārvērt dzīvi sapnī!

Leave a Comment