5 pazīmes, ka Tu kļūsi par miljonāru

  1. Ienesīga profesija

Izvēloties nākotnes profesiju, būtiski ir apzināties, cik tā ir ienesīga un, cik pieprasīta tā ir. Ja tu izlem apgūt profesiju, kurā nav ievērojamu izaugsmes iespēju, tad tavs sapnis par miljonu, būs un paliks sapnis. Finanšu, grāmatvedības un banku nozare ir vienas no ienesīgākajām industrijām, tāpēc ir vērts pārdomāt savas attiecības ar matemātiku.

  1. Augsts ienākumu līmenis

Tu saņem algu, nomaksā rēķinus, dodies izklaidēties, bet tev vēl joprojām kontā ir pietiekama naudas summa. Tad visticamāk, tev ir diezgan augsts ienākumu līmenis. Bet, lai kļūtu par miljonāru ir arī jāpataupa. Tāpēc mazliet piebremzē ar saviem izdevumiem un sāc noglabāt lielāku naudas summu savā bankas kontā.

  1. Pašiniciatīva

Statistika liecina, ka 8 no 10 miljonāriem paši radīja savus aktīvus, sāka no pilnīgas nulles. Meklējot kopīgus domubiedrus un tādus cilvēkus, kuri vēlas nodarboties ar biznesu un ir gatavi ieguldīt.

  1. Ilgtermiņa mērķis

Pētījumi rāda, ka 3 no 4 miljonāriem ir ilgtermiņa mērķis saistībā ar investīcijām. Viņi pēta investīciju tirgu, seko tam līdzi un izvēlas ienesīgākas ilgtermiņa investīcijas. Īsāk sakot, viņi neskatās uz īstermiņa plāniem.

  1. Attiecīga agresivitāte

Ir būtiski apzināties savas spējas un būt pārliecinātam, par sevi. Neliela bravūra var sniegt tikai par sevi pārliecināta cilvēka iespaidu un parāda citiem, ka “tu neesi ar pliku roku ņemams.”

Avots: time.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc gadu, satiekot savu veiksmi! Tava Laimīgā biļete atrodas šeit: https://goo.gl/MQAn8g</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes. Nāc caur šo manu saiti un saņem vienu biļeti bez maksas.
    Starp citu – katra no janvāra līdz martam iegādātajām loterijas biļetēm piedalās loterijā, kuras balvu fondā ir 3 Apple portatīvie datori un pat BMW X6! (saskaņā ar Latvijas jaunpieņemtajiem likumiem, reģistrējot auto Latvijā pat nebūs jāmaksā reģistrācijas maksa)
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

Leave a Comment