5 sliktākās manikīra idejas īsiem nagiem, ko stilīga sieviete nekad neīstenotu

Glīti nagi un stilīgs dizains var papildināt tēlu, izcelt grāciju un piešķirt šarmu.

Manikīru ne velti sauc par sievietes vizītkarti. Glīti nagi ne vien labi izskatās, bet piešķir sievietei papildus vērtību, ja manikīrs ir veikts gaumīgi. Tomēr ir varianti, kas burtiski iznīcina visu stilu. Kāds manikīrs nav piemērots īsiem nagiem, lasiet tālāk.

Sliktākās manikīra idejas, ko stilīgas un “dārgas” sievietes nekad neīstenos

Tātad 5 galveno īso nagu “ienaidnieku” sarakstā iekļauti populāri dizaini. Protams, no tiem nevajadzētu atteikties. Taču, ja vēlaties patiesi “dārgu” izskatu, izmēģiniet ko citu vai arī šos dizainus veidojiet tikai uz gariem nagiem.

Franču manikīrs

Uz īsiem nagiem klasiskais manikīrs izskatīsies dīvaini. Tas “apēdīs” garumu un vizuāli palielinās pirkstu apjomu. Turklāt nagu meistariem diez vai būs ērti uzzīmēt perfektu baltu svītru, jo tā parasti sedz naga brīvo malu, nevis tā virsmu uz pirksta.

Eksperts nosauc visefektīvāko veidu, kā atbaidīt odus: to ir neticami viegli izdarīt

Horizontālas svītras

Šeit viss ir tāpat kā ar franču manikīru. Svītras nagus padarīs pārāk platus. Un uz maza garuma nagiem šāds efekts noteikti nepiešķirs skaistumu. Labāk izvēlēties vertikālas līnijas, kas vizuāli pagarinās naga plāksnīti.

Pārāk gaišas krāsas

Ļoti populāri ir balti un nude toņi. Tomēr uz īsiem nagiem tie var izskatīties neveiksmīgi. Lieta tāda, ka gaišām krāsām ir nagi jāizceļ, kas veiksmīgi izdodas ar garākiem nagiem. Turklāt, uz īstiem nagiem šie toņi vizuāli nagus pārvērš “pīrāgos”.

Viss uzreiz

Dizains, kurā viss ir apvienots uzreiz: gan kristāliņi, gan dažādas krāsas, gan zīmējumi, un pat patāli, ir ļoti neveiksmīgs. Uz īsiem nagiem meistaram ir patiešām grūti ietilpināt visu “skaistumu”, tāpēc tas izskatās bezgaumīgi un pat pavirši.

Asie nagi

Šī forma ir ideāla, ja jums patīk gari nagi. Tomēr, ja neesat “naglu” cienītājs, tad no tās vajadzētu atteikties. Īsie nagi izskatīsies “lēti”, ja tie būs pārāk asi.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 67%

0%

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment