5 vīrieša ķermeņa daļas, uz kurām sievietes “lūr pa kluso”

Visas sievietes pievērš skatienu šīm ķermeņa daļām, bet kautrējas to atklāt. Šī ir tava iespēja par tām uzzināt un “uzpost” konkrētās ķermeņa daļas, lai piesaistītu pretējo dzimumu!

Nenoliedzami tiek skatīts viss ķermenis kopumā, bet ir ķermeņa daļas, kur sievietēm patīk uzmest aci vēlreiz un varbūt vēlreiz… Un šeit mēs nerunājam par super sportiska un muskuļota auguma aprisēm.

Pleci un gurni

Sievietes uz šīm ķermeņa daļām skatās nevis atsevišķi, bet gan kopā, jo svarīgākais ir nevis to izskats, bet gan izmēra attiecība starp šīm abām ķermeņa daļām – sievietēm ļoti patīk, ja vīrieša pleci attiecībā pret viņa gurniem ir izteikti platāki. Tieši tāpēc sievietēm patīk vīrieši žaketēs, jo plecu daļā esošie polsteri un piegriezums vizuāli paplatina un paceļ plecus.

Bikšupriekša

Uz bikšupriekšu sievietes pirmoreiz skatās lielākoties neapzināti, bet, ja ievēro, ka bikšupriekša nav plakana, bet gan ar kūkumiņu, tad nākamās reizes skatās apzināti. Ja neesi to novērojis arī tad, ja daba tevi nav apdalījusi, tad tas ir tikai tāpēc, ka sievietes prot to darīt ļoti nemanāmi, bet skatās tur visas!

Lasi vēl: Lūk kāda nozīme ir “izmēram” pēc sieviešu domām; Speciālistu viedoklis un padomi

Pāršķir lapu, ja vēlies uzzināt, kas ir pārējās ķermeņa daļas, uz kurām sievietes “lūr pa kluso”!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment