5 zīmes, kas liecina, ka ir laiks savest kārtībā savu organismu

Jūs jūtat nogurumu un nespēku. Jūs uztrauc problēmas ar vielmaiņu un pastāvīgām galvassāpēm. Jums šķiet, ka pietiek ar to, ka jūs izguļaties sestdien un svētdien. Taču brīvdienas paiet, sākas darba dienas, un visas šīs problēmas atgriežas. 

Visas šīs problēmas nešķiet tik traģiskas, lai ietu pie ārsta, taču to klātbūtne bojā jūsu dzīvi. 

Diez vai jūs esiet nopietni saslimis. Protams, labāk būtu aiziet pie ārsta un nodot analīzes – lai pārliecinātos par savu veselības stāvokli. Taču par šo problēmu rašanos var vainot organisma iekšējo piesārņojumu. 

Lūk 5 zīmes, kas liecina, ka jūsu organismam ir nepieciešama steidzama iekšējā attīrīšana: 

1. Pastāvīgs nogurums

Pat ja jūs guļat pietiekami ilgi, jums tik un tā var rasties neizgulēšanās sajūtas. Tā itkā jūs varētu gulēt vēl un vēl. Kad tas notiek – tā ir skaidra liecība par to, ka aiziet ļoti daudz enerģijas, un lielākā daļa no tās, lai liktu jūsu ar toksīniem apņemtos orgānus strādāt. Protams, nogurumam var būt daudz iemeslu – tāpat arī toksīnu palielināšanās organismā ir viens tiem. Taču kā mums demonstrē prakse, tīrā un veselīgā organismā enerģijas pārpilnam, un tās trūkums viegli atjaunojās pat ar neilgu miegu. 

2. Liekā svara parādīšanās

Notievēšana – nekad nav bijis tas vieglākais darbs. Taču, ja jūs regulāri nodarbojaties ar sportu un uzturiet pareizu diētu, tad jūsu svaram vajadzētu būt normas robežās. Bet, ja uz pašiem svariem rādītājs nezināmu faktoru dēļ ar laiku ceļas augšā – uzreiz krist panikā nevajadzētu. Ārsti bieži saka, ka šādos gadījumos vaina ir hormonos. Vai arī vairogdziedzerī. Un par iemeslu vairogdziedzera slimībām var būt (kā parasti mēdz būt) šie paši toksīni. Organisms vienkārši netiek galā ar to daudzumu un pakāpeniski kļūst nekontrolējams. Un lai šāda veida problēmas neskartu citus orgānus, vajag uzreiz rīkoties, tas ir, veikt detoksikāciju – ar citiem vārdiem sakot – organisma attīrīšanu. 

3. Nepatīkama smaka no mutes 

Jūs regulāri tīriet zobus, 2 reizes dienā, reizēm pat biežāk. Pēc katras ēdienreizes košļājat košļājamo gumiju. Lielā vairumā lietojat piparmētru konfektes. Elpa nepaliek svaigāka? 

Laiks pievērst uzmanību saviem gremošanas orgāniem. Visdrīzāk, tie jau ir pietiekami noguruši no bezgalīgo kaitīgo vielu pieplūdumiem, un tiem ir nepieciešama palīdzība. Un šī smaka no mutes ir zīme tam, ka ir jāsāk rūpēties par savu veselību. 

4. Problēmas ar zarnām

Zarnas – viens no svarīgākajiem orgāniem mūsu ķermenī. Viņš caur savām sieniņām uzsūc veselīgās vielas un palīdz organismam atbrīvoties no liekā. Un reizēm kaitīgo produktu mūsu uzturā kļūst arvien vairāk nekā veselīgo, līdz ar to zarnas netiek galā. Rodas daudziem pazīstami – aizcietējumi, pēc tam arī problēmas ar ādu, galvassāpes, nogurums. Kopumā – vesels saraksts nepatīkamu seku. 

5. Ādas reakcijas 

Starp citu par ādas problēmām. Āda ir tā, kas norāda mums par lielāko daļu “iekšējo” problēmu. Kad orgāni netiek galā ar attīrīšanos no toksīniem (to daudzuma dēļ), toksīni burtiski sāk izsisties uz ādas – pinņu, psoriāzes, dermatītu, ekzēmu un citu nepatīkamo iekaisumu veidā. 

Kā atbrīvoties no problēmām? 

Kā cīnīties ar toksīniem? Kā attīrīt organismu? Un kā to uzturēt labā stāvoklī? Lūk jums pāris padomi, kas var jums palīdzēt: 

1. Sāciet ar savest kārtībā savu organismu. Dodieties pie ārsta ar lūgumu palīdzēt organisma attīrīšanā. Ar šo lietu labāk nodarboties ar speciālista klātbūtni, tādēļ nemēģiniet eksperimentēt vieni paši, jo, piemēram, internetā aprakstītais var padarīt jūsu situāciju traģiskāku. 

2. Sāciet ēst veselīgu pārtiku. Paprasiet savam ārstam sastādīt jums pēc iespējas labāku diētu. Un pieturieties pie tās, cenšoties nepārkāpt tās noteiktās robežas. 

3. Dzeriet pēc iespējas vairāk ūdens. Tas ne tikai palīdzēs atbrīvoties no toksīniem, bet arī uzlabos visu iekšējo orgānu darbību. 

4. Neatturieties no sporta nodarbībām. Fiziskā aktivitāte – tas veselības un skaistuma nosacījums – par to jums jebkurš pateiks. Neticiet? Pamēģiniet! 

5. Kad tīriet zobus, neaizmirstiet tīrīt mēli. Zinātu jūs, cik daudz kaitīgu mikroorganismu uzkrājas uz tās! 

6. Praktizējieties, ievelkot dziļu elpu. Jogas zināja, kā vienmēr būt veseliem un spēcīgiem, tādēļ nevajadzētu ignorēt viņu padomus; 

7. Centieties ēst pēc iespējas svaigākus produktus, kas satur minimālu konservanti daudzumu. Starp citu šeit pat ļoti noderēs augļi un dārzeņi. Mēs – esam tas, ko mēs ēdam, neaizmirstiet par to! 

 

Avots: menquestions.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment