6. augusta dienas horoskops – neatliec visu uz pēdējo brīdi!

1

AUNS Diena, kas paredzēta jaunām iniciatīvām, ko arī pašam nāksies izrādīt. Nevajag darba sfērā ķerties klāt jaunām lietām, paliec pie tā paša, par ko jau esi pārliecināts.

2

VĒRSIS Vairāk uzmanības pievērs jaunajai saņemtajai informācijai. Uzzināsi lietas, kas prātu padarīs daudz mierīgāku un ļaus pievērsties citām lietām.

3

DVĪŅI Šodien tev pat mazliet uzspīlēti nāksies izrādīt savu aktivitāti. Cilvēki ļoti vēlēsies ar tevi komunicēt, tādēļ nenoslēdzies sevī, esi atvērts un gatavs jauniem iespaidiem.

4

VĒZIS No rīta nebūs viegli aizmirst rūpes, kas jau kādu laiku sēž uz kakla. Sabīsies no kaut kā pavisam jauna un nepazīta, tomēr ir vērts šoreiz izrāpties no komforta zonas.

5

LAUVA Pirms ķeries pie saviem darbiem un lēmumu pieņemšanas, padomā divreiz. Tāpat – vai ir vērts skriet pakaļ cilvēkam, par kuru skaidri zini, ka viņš tikai izmanto tevi?

6

JAUNAVA Šodien tev būs ļoti spēcīga intuīcija – noteikti liec to lietā, lai atšifrētu melīgus cilvēkus. Nav ieteicams nevienu ignorēt, jo tas nāks ļoti par sliktu tev.

7

SVARI Viss, kas jau sen ir zināms, šodien liksies garlaicīgs. Tomēr nevajag tādēļ pieņemt krasus lēmumus. Noteikti mēģini nedarīt pāri mīļajiem cilvēkiem!

8

SKORPIONS Labāk ir mazliet piekāpties, lai atrastu ar citiem kopīgu valodu. Izvairies no pārāk lielas aizņemtības, jo tas tev sagādās liekas galvassāpes.

9

STRĒLNIEKS Pamanīsi, ka tava pievilcība ir kļuvusi spēcīgāka un it īpaši to pamana cilvēki, kuru uzmanību sen jau esi gribējis piesaistīt. Pienācis laiks jauniem piedzīvojumiem!

10

MEŽĀZIS Šodien sapratīsi, ka tas, kas tev ir apkārt un kas varētu būt nākotnē, ir pārāk nenoteikts. Vairāk nāksies domāt par nopietnajām lietām, mazāk laika izklaidēm.

11

ŪDENSVĪRS Nevarēsi izvairīties no emocionālu lēmumu pieņemšanas. Nāksies šodien izšķirties starp divām tev ļoti svarīgām lietām, kas arī šo dienu padarīs grūtu.

12

ZIVIS Domas aizies pavisam neparastā virzienā. Iespējams, ka jauna domāšana palīdzēs iegūt to, ko jau sen esi vēlējies. Iepazīstoties ar cilvēkiem, nespried pēc pirmā iespaida.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment