6 gadus vecs zēns kļuvis par WBC čempionu jostas īpašnieku, jo paveica īstu varoņdarbu

6 gadus vecais zēns, kurš izglāba māsu no nikna suņa, kļuvis par WBC čempionu jostas īpašnieku

Mazais varonis!

Sešgadīgais zēns Bridžers Vokers saņēmis WBC čempionu jostu un titulu “Pats drosmīgākais cilvēks”. Šādu lēmumu Pasaules Boksa padome pieņēma nopietna iemesla dēļ.

Iepriekš šis zēns izglāba savu jaunāko māsiņu no nikna suņa uzbrukuma. Nedomājot ne sekundi, Bridžers aizsedza māsu ar savu ķermeni, bet pēc tam spēja aizvest māsu uz drošu vietu. Sešgadīgais varonis ieguva traumas no suņa kodieniem sejas un galvas rajonā. Viņam uzlika kopumā aptuveni 90 šuves. Pats zēns atzīstas, ka nevarēja rīkoties citādāk. Viņš nevarēja pieļaut, ka ar viņa māsiņu kaut kas notiek.

Lasi arī: Megana Mārkla un princis Harijs iekūlušies jaunā skandālā un izpelnījušies sabiedrības nosodījumu

Tagad ar zēnu viss ir kārtībā, viņš jau ir izrakstīts no slimnīcas. Neskatoties uz to, ka rētas nav pilnībā sadzijušas, zēns jūtas labi. Vienīgais, kas viņu apbēdina – pagaidām viņš nevar plaši pasmaidīt. Jaunā varoņa vecāki netur ļaunu prātu uz suņa saimniekiem un atzīmē, ka viņi vienmēr ir labi izturējušies pret viņu dēlu.

https://www.instagram.com/p/CC510L9HESb/?utm_source=ig_embed

Tik drosmīga, pat varonīga rīcība ir patiesi WBC čempionu jostas vērta. Organizācija Bridžeru nosauca arī par “visdrosmīgāko cilvēku uz Zemes”.

Lasi arī: Šādi izskatās Krievijas populārākās kultūristes ķermenis – domas dalās vai šādi jāizskatās sievietei (FOTO)

Interneta lietotāji arī atbalstīja šo WBC lēmumu, viņi apbrīno jauno zēnu un raksta, ka Bridžers patiesi ir īsts varonis.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment