6. jūnija dienas horoskops – nešauj pār strīpu!

1

AUNS Parūpējies par saviem mīļajiem – sen neesi izrādījis to, ka viņi tev ir vajadzīgi. Šodien mainīsies tavas prioritātes, jo pār tevi nāks kāda jau sen nepieciešama apskaidrība.

2

VĒRSIS Pārkāpjot kalnus, saredzēsi labākus plašumus. Tagad, protams, ir grūti, bet ar laiku viss vienmēr nokārtojas. Šodien dzīvo veselīgi, citādi var rasties kādas problēmas.

3

DVĪŅI Pārdomājot visu no sākuma līdz beigām, sapratīsi, ka tik steidzīgu lēmumu varbūt nevajag pieņemt. Tas nenozīmē visa beigas, vienkārši ir vēl daudz sakārtojamu lietu.

4

VĒZIS Nekas nav nepārvarams. Tavos spēkos ir daudz vairāk, nekā tu pats to spēj aptvert. Būs jākomunicē, jāizkāpj no komforta zonas, bet, ja tas izdosies, parādīsies jaunas iespējas.

5

LAUVA Ja turi kādu noslēpumu, kuru vajadzētu izstāstīt, saņemies un to izdari. Šis ir laiks jaunu attiecību veidošanai vai esošo stiprināšanai. Meties romantiskos piedzīvojumos!

6

JAUNAVA Ne katrs var sevi savākt rokās, tu to nevienam nedrīksti pārmest. Būs ļoti patīkamas ziņas, būs jāpriecājas par citiem cilvēkiem. Nespried šodien par vīru pēc cepures!

7

SVARI Izdomājot visu sīki un smalki, nonāksi pie pārsteidzošiem secinājumiem. Neskrien pakaļ cilvēkam tikai tādēļ, ka tevi atraida – tev ir jāsaglabā sava pašcieņa.

8

SKORPIONS Ja domāsi tikai par sevi, tad tas pie nekā laba nenovedīs. Vairāk esi cilvēkos, centies komunicēt un dalīties pieredzē. Tā šodien iegūsi jaunus, vērtīgus kontaktus.

9

STRĒLNIEKS Laiks šodien ļoti skries uz priekšu. Būs jāpiespiež sevi kaut ko nedarīt, lai gan pirksti ļoti niezēs. Esi uzmanīgs – pavēro, kādi cilvēki stāv tev blakus.

10

MEŽĀZIS Nodevība šodien būs saredzama uz gandrīz vai katra stūra. Ja aptrūkstas, ko teikt, tad labāk arī ir paklusēt. Daudzi nostāsies tavā pusē, tadēļ vari neuztraukties.

11

ŪDENSVĪRS Izvēle būs jāveic starp diviem variantiem. Tomēr tajā pašā laikā būs jācenšas saglabāt pašcieņa. Tev būs ļoti garlaicīgi, tādēļ atrodi, ar ko nodarbināt prātu.

12

ZIVIS Šodien tev ļoti palīdzēs mūzika. Tā radīs noskaņojumu, motivēs un pateiks arī priekšā, kā rīkoties. Uzticies saviem draugiem, šajā situācijā viņi zina labāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment