6 pazīmes, ka neesi izvēlējies pareizi sev mīļāko

1. Viņa negrib, lai tu tērē naudu viņas dēļ

Ja meitene pati nav brīva, tad tiešām labāk nedāvināt viņai nekādas rotaslietas vai citas dārgas dāvanas. Tad labāk iztērē naudu nevis dārgām rotaslietām, somiņām, bet viesnīcās un restorānos.

2. Viņa iztaujā visu par tavu sievu

Tavai mīļākajai nevajadzētu sagraut šo barjeru, jo tā ir tava privātā ģimenes dzīve – tā ir aizliegtā teritorija. Viņai nav jāzina, kāds ir izmērs džinsiem tavai sievai, nedrīksti teikt sievas vecumu. Vai viņai patīk augšā vai apakšā. Vai tavai sievai ir alerģija pret kaut ko vai nav. To visu tavai mīļākajai nav jāzina. 

3. Viņa uzstāj, lai tu paliec pa nakti

Ir tik daudz lietu, ko mīļākās gūst daudz vairāk nekā sievas – ziedu pušķus, spontānas satikšanās, dažādus romantiskus izgājienus no vīrieša puses. Bet tajā pašā laika pastāv tas, kas pieder ģimenei un uz ko mīļākā nevar pretendēt: naktis un brīvdienas, it īpaši jā vīrietim ir bērni, kuri grib, piemēram, aiziet uz zoodārzu.

4. Viņa neievēro robežu

Mīļākā sāk pārkāpt noteikumus – sūtas atkailinātus foto, kad tu atrodies kopā ar savu sievu, aizmirst apakšbiksītes mašīnā, zvana nepiemērotā laikā. Ir tāda sajūta, ka tūlīt, tūlīt tevi pieķers. 

5. Viņa cenšas iepazīties ar taviem draugiem

Mīļākajai šķiet, ja jau tu guli ar viņu vienā gultā, tad jau ar taviem tuvākajiem draugiem vai partneriem arī ir laiks iepazīties, lai pateiktu tavi draugi cik tev seksīgā tā mīļākā, salīdzinot ar sievu.

6. Viņa saka, ka grib no tevis bērnu

Viņa, protams, ne uz ko nepretendē. Viņa nu tik ļoti mīl tevi, ka tūlīt pat ir gatava kļūt par vientuļo māti, ai tikai viņai no tevis būtu atmiņa. Un ja gadījumā mīļākā paliek stāvoklī nu tad tu esi ieberzies. 

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment