Mātei Anglijā nākas izķert savu mazuli no bērnu zogošas indietes rokām – viņa aicina uzmanīties!

Miss Hanta (28) ko tādu piedzīvoja pirmoreiz un nedomāja par to klusēt, neskatoties uz to, ka viņai izdevās atgūt viņas mazuli. Sazinoties ar policiju, tika uzsākta meklēšana.

Par laimi, tā bija veiksmīga – Belgraves pilsētā tika aizturēta 62 gadus vecā indiešu izcelsmes sieviete Rukibai Lakhman Karavadra, taču viņa savu vainu neatzina.

Policijai izdevās noskaidrot, ka Rukibai Lakhman Karavadra Lielbritānijā ir ieradusies pirms 9 gadiem un dzīvo periodiski pie sava brāļa un draugiem. Esot bijušas reizes, kad viņai nācies gulēt uz soliņiem parkā.

Rukibai Lakhman Karavadra savai aizstāvībai teica, ka viņa ir sajaukusi stāvus un dzīvokļus – patiesībā viņa gribēja apmeklēt dzīvokli, kas bija stāvu zemāk, jo tā ir viņas darba vieta – viņa uzkopj dzīvokļus. Par cik indiešu un angļu valodā “baby” nozīmē vienu un to pašu, viņa vienkārši gribēja darīt zināmu, ka vēlas izvest bērnu pastaigāties, nemaz nepamanot, ka tas ir ne tikai nepareizais dzīvoklis, bet arī nepareizā māte un nepareizais bērns!

Tāpat sirmgalve atklāja, ka viņai nav izglītības – attiecīgi viņa neprot ne rakstīt, ne lasīt indiešu valodā un kur nu vēl angļu valodā, viņa angliski pat runāt neprotot. Ar darba devējiem dzīvokļu uzkopšanas jomā viņa nesarunājas. Pats dīvainākais ir tas, ka daļu viņas stāstītā spēj apliecināt stāvu zemāk dzīvojošā sieviete, kurai pieder dzīvoklis, kuru uzkopj Rukibai Lakhman Karavadra.

Miss Hanta šai liecībai absolūti nepiekrita. Pastāv iespēja, ka sirmgalve vēlējās nozagt bērnu, jo tas viņai atvieglotu perosnīgās mājvietas iegūšanu Anglijā.

Lasi vēl: “Es darītu jebko savu bērnu labā” – saka māte, kas apturēja laupīšanu mājās, sniedzot laupītājam baudu!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment