7 atšķirības starp “pilsētnieces” manikīru un “laucinieces” manikīru 

Manikīrs – šķiet, kas var būt vienkāršāks. Taču pat šādā, pirmajā acu uzmetienā ne visai sarežģītā jautājumā ir daudz nianšu, pēc kurām var viegli atšķirt koptu dāmu no pilsētas no vienkāršas sievietes no “laukiem”.

Uzreiz gribu teikt, ka man nav nekas pret lauku meitenēm un sievietēm, jo arī viņu vidū ir dāmas “ar stilu”, kas bez īpašiem izdevumiem izskatās dārgi, bet tomēr ir izņēmumi (nosaukums ir abstrakts un tam nav nekāda sakara ar ciemu), un šodien mēs runājam par viņām un par to, kā to  var atpazīt pēc nagiem.

Uz šādiem cilvēkiem uzreiz redzams, ka viņi bez iemesla kliegs, pieprasīs vecāko kasieri pie kases, strīdēsies ar visiem pēc kārtas un katram pārdevējam rādīs savu “es”, pierādot savu “pareizību” un parādot, kas viņi patiesībā ir.

Bet pietiek vārdu, pāriesim pie atšķirībām.

 

1. Atšķirība numur viens.

Sākšu ar visvienkāršāko un, manuprāt, vissvarīgāko: sausas kutikulas.

Jā, pēc tīrīšanas jebkur, proti, pēc visdažādāko tīrīšanas līdzekļu lietošanas, mūsu rokas (āda) ļoti izžūst un kļūst ļenganas, kā aprikozes.

Brīnumūdens istabas augiem: katru reizi, kad es laistu ziedus, pievienoju ūdenim vienu garšvielu, un ziedi atdzīvojas manu acu priekšā

Kas mums palīdzēs pēc iespējas īsākā laikā panākt, lai mūsu skaistie pirkstiņi iegūtu veselīgu izskatu?

Protams, visparastākais roku krēms. Tam nevajag tērēt daudz naudas, pietiek ar visvienkāršāko, ko var atrast jebkurā lielveikalā. Pēc tīrīšanas uzklājām, un tas jauki smaržo, un āda ir mitrināta un pabarota.

Starp citu, labāk lietot barojošu, nevis mitrinošu krēmu, pirmais tiek galā pat ar vissausāko ādu.

2. Atšķirība numur divi.

Nagu forma. Tas noteikti ir gaumes jautājums, bet, manuprāt, stilīgākā nagu forma, manuprāt, ir kvadrāts – gan maiga, gan regulāra.

Jā, ir arī mīnuss, šādas formas nagi var ātrāk lūzt nekā, piemēram, ovālas, taču jūs vienmēr izskatāties lieliski, stilīgi, “dārgi”.

Lai gan arī ovāls ir simpātisks, tā saka, piemēram, modele Hailija Bībere, un tam nevar nepiekrist.

Svarīgi, ka formas vietā nav “skrambu” un robu, un tā ir galvenā atšķirība.

 

3. Atšķirība numur trīs.

 

Mirdzums.  Nav viss slikts, kas spīd. Ļaujiet man sniegt jums piemēru par “antitendences” dizainu, lai jūs zinātu, par ko mēs runājam.

Es lūdzu, lūdzu, lūdzu, mudinu, nedariet tā. Manuprāt, tas ir nebūtisks, netendenciozs, nemoderns, jo šāda lieta jau sen ir pagājusi, ja vispār ir bijusi….. Bet cienītājas, kuras izvēlēties šādus šedevrus palika.

 

Zemāk piedāvājam stilīgu dizaina versiju ar mirdzumiem, ja tik ļoti vēlaties sevi palutināt: minimālistiska mierīgu toņu franču ar mirdzumiem tonī, ak, cik skaisti.

Nav iespējams nepiekrist, kurš variants izskatās mūsdienīgi un pieklājīgi, un kurš variants izskatās jūs zināt kā.

 

4. Atšķirība numur četri.

Nagu garums. Piekritīsim jums uzreiz. Ja jūs neesat mediju/radoša persona, ne zvaigzne, ne blogere u. c., nepadariet nagus par vistas kājiņām.

Plēstos džinsus steidzīgi izmest! “Ekstrasensu cīņas” zvaigzne Nadežda Ševčenko par lietām, kas noved pie nabadzības

Tev nevajag veidot sarežģītus dizainus, viens nags ir pusfranču, uz otrs nags ir folija, trešais nags ir rotāts ar spīdumiem, tas viss uz gariem nagiem, tas savstarpēji nesaskan, pietiek.

Kāpēc meistari nestāsta klientiem un cenšas viņus atrunāt no šī “nieka” un absolūtas “nevajadzības”.

“Jo vienkāršāk”, jo “dārgāk” izskatās tavi pirksti, un tu kopā ar tiem.

Lasi vēl: Ņemu kārbu pupiņu, marinētus gurķus un gatavoju savus firmas salātus. Viesi tos vienkārši dievina

Pašas labākās pazīmes gan atstājām uz beigām!

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment