7 cilvēki, kurus ir izaudzinājuši dzīvnieki – kādos apstākļos viņus atrada un kā viņi dzīvo tagad

 

a99855_feral-kids_1-wolf-spain

Markos Rodrigess Pantoja

Viņš dzīvoja kopā ar vilkiem 11 gadus (kopš 8 gadu vecuma). 19 gadu vecumā viņu civilā gvarde ar varu aizveda prom no vilku bara un civilizēja. Par viņu ir uzņemta dokumentālā filma. Tagad viņš pasniedz lekcijas par vilkiem.

a99855_feral-kids_4-oxana

Oksana Malaja

No divu gadu vecuma dzīvoja kopā ar suņiem. Viņas vecāki bija alkoholiķi un viņi alkohola reibumā atstāja viņu ārā. Bērns, meklējot siltumu, iegāja klētī, kur ieritinājās gulēt pie suņiem. Vecāki pat nemanīja viņas neesamību. Kopā ar suņiem viņa nodzīvoja sešus gadus – līdz 8 gadu vecumam – attiecīgi visu viņa bija mācījusies no suņiem – iet, ēst un aizsargāties. Kad viņu atrada cilvēki, tad vienīgie vārdi, ko viņa zināja bija “jā” un “nē”. Oksana pašlaik strādā Odesas slimnīcā ar dzīvniekiem.

a99855_feral-kids_85

Ivans Mišukovs

Zēns aizklīda no vecākiem Maskavā un sadraudzējās ar klaiņojošiem suņiem. Viņš katru dienu ubagoja, nopirka sev un suņiem kaut ko ēdamu, pretī suņi viņam sniedza aizsardzību un sildīja viņu aukstajās Maskavas ziemās. Viņš šādi nodzīvoja 2 gadus. Kad policija viņu noķēra, zēns bija nemazgājies, viņam bija blusas un utis, viņš slikti runāja un rūca uz cilvēkiem. Viņu civilizēja, un tagad viņš dzīvo normālu dzīvi.

a99855_feral-kids_6-gazelle-boy

Gazeļu puika

1960.gadā Kolumbijā ceļotājs ieraudzīja zēnu kopā ar savvaļas gazelēm. Zēns skrēja tik ātri, ka viņu varēja noķert tikai ar armijas džipu. Zēns bija kalsns, taču ļoti atlētisks. Viņš pamatā parvietojās ne tikai ar kājām, bet arī ar rokām, lai gan mācēja arī stāvēt un staigāt tikai uz kājām. Atšķirībā no visiem pārējiem bērniem, gazeļu puiku atstāja turpat dzīvot kopā ar gazelēm.

a99855_feral-kids_7

Trajans Kaldarars

Zēns, kuru sauc arī par Rumānijas maugli, aizbēga no vardarbīgas ģimenes. Viņš aptuveni 3 gadus dzīvoja Transilvānijas mežos. Zēns esot bijis pusdzīvs, kad viņu vietējais zemnieks atrada kartona kastē. Tiek uzskatīts, ka viņš visu šo laiku ir bijis kopā ar noklīdušiem suņiem, tā kā viens viņš  nevarētu tik ilgi izdzīvot. Tagad viņš ir atgriezies pie mātes un dzīvo ierastu dzīvi.

Lasi vēl: Šokējoši attēli pārņem internetu- bērns pozē fotogrāfijai degunradžu aplokā Zoo

a99855_feral-kids_8-monkey

Marina Čapmane

Britu sieviete, kura piedzima Kolumbijā. Sieviete stāsta, ka 4 gadu vecumā viņa tika izraidīta no sava ciema un vairākus gadus dzīvoja kopā ar kapucīniem. Viņu atrada mednieki un pārdeva viņu vietējam bordelim, no kura viņa aizbēga un dzīvoja uz ielas un vēlāk tika paverdzināta mafijas ģimenē. Sieviete pie pirmās iespējas aizlidoja un Lielbritāniju, kur nu ir apprecējusies un izaudzinājusi bērnus. Viņa ir uzrakstījusi savu autobiogrāfiju “The girl with no name” (“Sieviete bez vārda”).

a99855_feral-kids_3-cambodian-girl

Rochom P’ngieng

Sieviete no Kambodžas, kura 2006.gadā tika atrasta džungļos, ziemeļausturmu Kambodžas daļā. Viņa neprata runāt un bija ļoti bailīga. 2016.gadā vīrietis no Vjetnamas pierādīja, ka tā ir viņa meita, kura pazuda 23 gadu vecumā pēc nervu sabrukuma. Sieviete tika nogādāta pie saviem vecākiem Vjetnamā.

Avots: oddee.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment