7 lietas, bez kurām nevar iztikt dodoties ceļojumā ar mašīnu

Navigators

Dodoties ceļojumā pa Eiropu vislabāk strādā – iGO Primo, kā arī padomā par navigācijas turētāju, lai nebūtu jātur rokās. 

Brilles nakts braukšanai

Ceļi ārpus apdzīvotām vietām nav izgaismoti, tāpēc šīs brilles būs noderīgas. Šīs brilles aizsargās pretim braucošu mašīnu lustru spožumu. 

Veste ar gaismas atstarotājiem

Ar likumu pat nedrīkst piepumpēt riepu bez šīs vestes. Atrodoties uz ceļa nedrīkst atrasties bez atstarojošiem elementiem.

Jumta transportkastes

Šajās kastēs tu varēsi novietot vienalga ko gan slēpes ziemā, gan vasarā teltis, jo kas gan var būt labāks par otru bagāžnieku.

Spilvens kaklam

Un vēl noteikti ortopēdiskais paliktnis mugurai. Pat ļoti kvalitatīvā auto grūti nosēdēt vairāk par piecām stundām. Tāpēc iegādājies spilvenu un muguras paliktni un tev būs vieglāk doties garos ceļojumos.

Soma – ledusskapis

Lai kur tu arī dotos nevajag tērēties tirdzniecības centros, tāpēc iegādājies šādas somas, kurās tu pārtiku varēsi ilgāk pasargāt no sakaršanas, jo šādā somā tie varēs ilgi saglabāties svaigi.

Invertors

Droši vien tavi pasažieri pa ceļam skatīsies kino vai klausīsies mūziku, tāpēc iegādājies tādu pārveidotāju, kuru tu vari iespraust, kur aizdedzina cigaretes un līdz ar to varēsi uzlādēt visas mobilās ierīces pasažieriem.

Avots: www.mhealth.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment