7. maija dienas horoskops – iepriecini citus!

1

AUNS Tevi būs ļoti viegli sadusmot. Dienai būs diezgan bērnišķīga noskaņa – gan pozitīvā, gan ne tik pozitīvā nozīmē.

2

VĒRSIS Liksies, ka uzmākusies kāda slimība, bet šoreiz tā ir viltus trauksme. Vairāk izrādi savu mīlestību, citādi kaut kas iet nost no sliedēm.

3

DVĪŅI Pārāk daudz gribēsi runāt par to, kā jūties. Nevajag izrādīties, ka visu zini, citādi šodien nāksies būt ļoti neērtā situācijā.

4

VĒZIS Šodien būsi ļoti uzticīgs saviem mīļajiem. Tikai neesi pārāk uzmācīgs. Būs diezgan nedroša sajūta, bet drīz tā pagaisīs.

5

LAUVA Tava milzīgā enerģija būs tik lipīga, ka visi apkārt tev būs laimīgi. Daudz gribēsies īdēt, jo vakara pusē uznāks milzīgs nogurums.

6

JAUNAVA Dzirdēsi ļoti daudz dažādus viedokļus, bet ideāli spēsi tos visus pieņemt un apkopot. Dienas otru pusi velti kārtīgai atpūtai.

7

SVARI Tev šodien vajadzētu citus vērtēt daudz augstāk. Neesi egoistisks un iedomīgs, citādi vari sabojāt attiecības ar draugiem.

8

SKORPIONS Jāpieņem svarīgi lēmumi, bet tas nebūs dzīvības un nāves jautājums – tādēļ nāksies izvērtēt prioritātes.

9

STRĒLNIEKS Gribēsies ņemt kontroli pār visu, tas var arī pabojāt kādas attiecības. Centies daudz smaidīt, tev vajadzīgas pozitīvas emocijas.

10

MEŽĀZIS Liksi citiem justies labi – ja, protams, mācēsi savas lietas nolikt malā un parūpēties par draugiem. Neko nesasteidz!

11

ŪDENSVĪRS Padomā kārtīgi, kā tev liek justies tas, ko dari. Ja neesi laimīgs ar to visu, vienkārši paļaujies uz sevi un maini to.

12

ZIVIS Pienācis laiks kļūt pieaugušākam. Neviens tavā vietā neko nedarīs, būs jārīkojas pašam. Sakārto savu grafiku!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment