8. aprīļa dienas horoskops – nāksies saņemties!

1

AUNS Rīts nesola neko jaunu, jo būs enerģijas trūkums. Pēcpusdienā radīsies daudz jaunu ideju un plānu. Šodien spēsi atrast pareizos vārdus!

2

VĒRSIS Būs jāfokusējas uz savu ģimeni- jāsaved viss kārtībā. Ja būsi atklāts pret citiem, tad vieglāk būs risināt emocionālās problēmas.

3

DVĪŅI Tev nāksies pievērsties darbam vairāk, nekā parasti. Jaunas problēmas, kuras nāksies risināt pašam. Neaizmirsti šodien atpūtu!

4

VĒZIS Nāksies lauzīt galvu par finansiālo situāciju, bet visu izdosies savest kārtībā. Šodien neaizņemies naudu – vari iekulties parādos!

5

LAUVA Rīts nebūs pārāk produktīvs, toties dienas laikā Tu labosies. Šodien varēsi runāt ļoti labi izteikties, viss sanāks tā, kā plānots.

6

JAUNAVA Būs jāatrod jauna pieeja tam pašam, ko dari gandrīz katru dienu. Kaut kas arī būs jāsāk no pilnīgas nulles- šovakar ej gulēt laicīgi.

7

SVARI Šodien ir laba diena tam, lai iepazītu jaunas vietas. Izstādes, muzeji – tas ir Tavs šodienas pozitīvo emociju veidotājs. Vairāk mākslas!

8

SKORPIONS Diena, kuru vari pavadīt, nedomājot par neko nopietnu. Tā viegli neko neņem pie sirds un paļaujies uz ikdienas straumi.

9

STRĒLNIEKS Lietas beidzot sāk ievirzīties pareizajās sliedēs. Iesaisties interesantās sarunās – Tu nevari zināt, kur Tevi tās var novest.

10

MEŽĀZIS Tu šodien rīkosies, nedomājot par noteikumiem. Būsi kā apsēsts ar vienu ideju, kas neliks mieru – varbūt arī ir vērts to attīstīt.

11

ŪDENSVĪRS Būs iespēja izrādīt savus talantus. Nesāc šodien neko jaunu, jo tas var ātri vien aiziet pa nepareizo ceļu. Pieturies pie esošā!

12

ZIVIS Ideāls laiks jaunām idejām. Piedalies jaunās aktivitātēs- rutīniskajā dienas ritmā ievies jaunas pieejas tam, kas jau ir kļuvis garlaicīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment