8. decembra dienas horoskops – apzinies savu spēku!

 

1

AUNS Šodien Tev gribēsies darboties un visur piedalīties. Galvenais ir nepārpūlēties, jo efekts var sanākt pretējais. Piesargies, mētājoties ar solījumiem.

2

VĒRSIS Tev ir vairāk jāparāda savas jūtas – ja to nedarīsi, par tām nenojautīs. Nekaunies darīt lietas, kuras Tevi uzvedīs kaut kur augstāk

3

DVĪŅI Nevajag šodien darīt krasas izvēles, lai arī ļoti gribēsies teikt tikai vai nu balts vai melns. Pieraugies, ka nepazaudē draugus.

4

VĒZIS Tev šodien būs..nu kārtīgas garastāvokļa maiņas. Kāds pamodīsies no rīta, tāds vakarā pilnīgi nebūsi. Izvairies no nopietnām sarunām.

5

LAUVA Tu esi draugs uz mūžu, tādēļ dari šodien visu, lai palīdzētu draugiem. Ir jādara to, kas ir Tavos spēkos- tā tālu var tikt.

6

JAUNAVA Šodien es Tev ieteiktu smaidīt cilvēkiem – tas varētu nodrošināt pat jaunu iepazīšanos vai vismaz kontaktu rašanos. Priecīga diena!

7

SVARI Nekoncentrējies uz slikto – tā Tu sevi novedīsi pilnīgā bezdibenī. Labās lietas ir jāmāk saredzēt un novērtēt – rīkojies, kamēr nav par vēlu.

8

SKORPIONS Ja kāds uzkrīt uz nerviem, neņem to pārāk vērā – labāk paklusē un nedomā par to. Vakarā piekop gastronomiskās izvirtības

9

STRĒLNIEKS Ja uz Tevi dusmojas, tam ir iemesls. Iemācies šajā situācijā vainot sevi un galvenais – lūgt piedošanu. Tas nostrādās!

10

MEŽĀZIS Šodien nebūs tā labākā diena – gribēsies tā lēnām un mierīgi, bet kaut kas liks visu laiku steigties. Pakavējies arī atmiņās.

11

ŪDENSVĪRS Ja Tu esi ticis pāri kādam cilvēkam, tas nenozīmē, ka viņš ir ticis pāri Tev – respektē citu vēlmes un attieksmi. Tas ir jāmāk.

12

ZIVIS Visam ir savs laiks. Tava vēlme laiku nesaīsinās, tādēļ beidz uz to koncentrēties un rīkojies. Visa pamatā ir darbs un mazliet veiksmes.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment