8. marta dienas horoskops – uzņemies atbildību!

1

AUNS Spēsi paskatīties acīs briesmām. Tas būs tieši tas, kas ļaus sasniegt šodienas mērķus. Neturi ļaunu prātu uz pagātni!

2

VĒRSIS Grūtības stāvēs ceļā, bet tu būsi pietiekami attapīgs, lai tās pārvarētu. Izturies labi pret tiem, kuri tādi ir pret tevi – šodien karma punktus lasīs.

3

DVĪŅI Diena pilna ar visdažādākajiem pārsteigumiem. Gan patīkamiem, gan ne tik. Šodien tev būs nepieciešamas spēcīgas koncentrēšanās spējas.

4

VĒZIS Būs grūti realizēt sapņus. Iespējams, tu pat vēlēsies riskēt, lai tos sasniegtu, bet jēgas no tā nav. Aktīvāks vari palikt tikai pēc pāris dienām.

5

LAUVA Tavs radošums atvērsies vēl pirms iespējām. Laba diena, lai laiku pavadītu ar bērniem. Šodien uzsūksi daudz pozitīvās enerģijas vēl kādai nedēļai.

6

JAUNAVA Nāksies saskarties ar vairākām problēmām, kas skars arī citus. Ja neatradīsi kompromisu, situācija kļūs ekstremāla. Piekāpties arī dažreiz ir gudrāk.

7

SVARI Būs sajūta, ka vienkārši ir jāsaka, kā tu jūties un ko domā. To tu arī vari darīt, tikai piesargies, ka nepasaki par daudz. Tomēr grauž kaut kādi mazie noslēpumi.

8

SKORPIONS Laiks lielai, garai atpūtai. Ja kaut kas ir plānots – atliec to. Vienatnē pašam izdosies sevi atrast. Tuvākajiem cilvēkiem būs nepieciešams tavs atbalsts.

9

STRĒLNIEKS Esi uzmanīgs ar saviem vārdiem. Vari kādu savainot. Neiesaisties apšaubāmās aktivitātēs, domā par savu drošību, tā vienmēr ir pirmajā vietā.

10

MEŽĀZIS Ideāla diena aktivitātēm, ko tu mīli. Tev ir iespēja izvēdināt savu garu, izjust, kas ir patiesa laime. Nedomā par rītdienu, dzīvo šodienai.

11

ŪDENSVĪRS Šī diena vēl ilgi paliks tavā atmiņā. Paldies Dievam, labā nozīmē. Centies tikai neizaicināt likteni, tā šobrīd būs pārāk grūta spēle priekš tevis. 

12

ZIVIS Neskaties apkārt, skaties taisni acīs. Tev ir jāiemācās cilvēkiem nedurt dunci mugurā, bet būt atklātam pret viņiem. Izbaudīsi dabas garšu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment