8 ziedi, kurus tev nevajadzētu audzēt savā dārzā. Ticējumi vēsta, ka tie var atnest nelaimes un bēdas

Puķes ir brīnišķīgi dabas darinājumi, kas mūs priecē ar savu skaistumu un aromātu. Taču, stādot tās savā dārzā, vairums cilvēku pievērš uzmanību tikai ārējam izskatam, aizmirstot, kāda ir atsevišķu ziedu nozīme tautas ticējumos.

Tāpēc ir vērts ņemt vērā, kuras puķes cilvēka dzīvē var sagādāt nepatikšanas un neveiksmes.

 

Margrietiņa jeb pļavas pīpene – asaru simbols

Pastāv uzskats, ka margrietiņa ir zieds, kas simbolizē asaras un skumjas. Tomēr ir svarīgi atzīmēt, ka margrietiņas dažādās kultūrās tiek uztvertas atšķirīgi, un daudzi cilvēki joprojām labprāt izrotā savus dārzus ar šo skaisto ziedu.

 


Mirte – augs, kas saistīts ar cilvēka aiziešanu aizsaulē

Mirte tiek uzskatīta par augu, kas saistīts ar sērām un bieži tiek izmantots bēru rituālos. Tāpēc daļa cilvēku izvairās audzēt mirti savā dārzā, lai nepiesaistītu negatīvo enerģiju.

Tuvojoties Miķeļsvētkiem izvairieties no šīm darbībām, lai sev nepiesaistītu naktīs murgus un nepatikšanas ģimenes dzīvē

Opuncija – neveiksmes simbols

Opuncija, ko dēvē arī par velna mēli, tiek uzskatīta par neveiksmes simbolu, kas piesaista negatīvo enerģiju. Uzskats, ka opuncijas nes nelaimi, nācis no Spānijas, kur daudzi joprojām izvairās šo augu stādīt savā dārzā.

Dzeltenas rozes – vairo krāpšanas iespējamību laulāto attiecībās

Dzeltenas rozes ir saistītas ar nodevību un krāpšanu laulāto attiecībās. vaDažās valstīs dzeltenu rožu dāvināšana pat tiek uzskatīta par necieņu pret saņēmēju un var izraisīt negatīvas emocijas. To pašu var teikt par šādas krāsas rožu audzēšanu piemājas dārzā.

Hortenzija – grūtības un šķēršļi

Hortenzija ir saistīta ar grūtībām un šķēršļiem dzīvē. Tāpēc vairāki dārzkopji izvairās stādīt hortenzijas savā dārzā, lai nepiesaistītu nevēlamas problēmas.

 

Dadža zieds – naidīguma simbols

Dadža zieds ir saistīts ar naidīgumu un nedraudzīgumu.

 

Melna roze – sēru un zaudējuma simbols

Melna roze ir saistīta ar sērām un zaudējumiem. Tās audzēšana dārzā var izraisīt skumjas un negatīvas emocijas.

 

Lasi vēl: Tulpju sīpoli sapuvuši zemē: netradicionāla pieeja tulpju stādīšanai vienā sezonā palielināja dīgtspēju par 90 procentiem

Melna tulpe – nelaimes priekšvēstnesis

Melna tulpe asociējas ar nelaimi un negatīviem notikumiem. Tiek uzskatīts, ka šā zieda klātbūtne dzīvē var piesaistīt nepatikšanas.
Šis augs ir arī ļoti prasīgs kopšanas ziņā, tāpēc nav pārsteidzoši, ka daudzi neuzdrošinās to audzēt savā dārzā.

Kā ģērbties, ja gribi noslēpt savu apaļīgo puncīti: dalos ar profesionāļu noslēpumiem

Bet kā ar tevi? Vai ir konkrēti augi, kurus tu baidies audzēt savā dārzā, ņemot vērā tautas ticējumus vai citus apsvērumus? Laipni lūgts pastāstīt komentāros, atzīmēt rakstu ar “patīk” un dalīties ar to sociālajos tīklos!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment