9 vīrieši vaļsirdīgi nolēma pastāstīt, kāpēc nekad nekrāpj savas sievietes

  1. Sekas ir sliktākas nekā process

“Protams, vienmēr ir jauki, ka, neraugoties uz savu vecumu un gredzenu, jūs joprojām esat pievilcīgi pretējā dzimuma priekšā. Jauka ir arī uzmanība pati un tas ka jūs iekāro, un varbūt es pats jau stāvu uz robežas … Bet tad gaidiet sekas, un tās ir sliktākas nekā karš. Un tā ir graujoša vainas sajūta, kas nepāries tik viegli, ja vispār kādreiz pāries. ”

  1. Labāk pievērst uzmanību savai sievietei

“Mana sieviete ir mana izvēle. Es neredzu jēgu, aplūkojot garāmgājēju, lai cik skaista viņa būtu, iedalīt viņai jebkādu uzmanību. Bet kopumā es izvēlos tērēt savu garīgo spēku un naudu uz manu mīļoto sievieti. ”

  1. Es negribu nevienu citu

“Manuprāt, lojalitāte pastāv tikai divās kategorijās: vai nu es gribētu citas sievietes, bet atturos, vai arī negribu nevienu sievieti, kas nav mana sieva. Man ir paveicies, mana lojalitāte pieder otrajai kategorijai. ”

Lasi vēl: Kā var ietaupīt rīkojot kāzas, kad naudas maciņā nav tik daudz cik gribētos

Kad man ir attiecības, es tērēju savu laiku un enerģiju tikai šai personai, un neviens cits man nav interesants. ”

  1. Cieņa

“Man galvenokārt krāpšana ir sevis pazemošana. Tad kādu dienu, kad es iepirkšos lielveikalā ar savu sievu, viņa paies garām un es jutīšos pazemots savā un manas sievas priekšā neatkarīgi no tā, vai viņa zina par nodevību vai nē.”

  1. Spēle nav sveces vērta

“Sekss, protams, ir brīnišķīgi. Bet tas ir tikai sekss un tas, jūs redzat, ir vienāds. Jā, cita sieviete var būt pievilcīgāka, riskanta, gatava eksperimentiem, varbūt pieredzējusi … Bet būtībā tas viss ir vienāds. Un vai spēle ir sveces vērta, lai mazliet izklaidētos gultā? Man, nē. ”

Avots:

cluber

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment